Tłumik sportowy do Golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No to chyba proste ze jak miałes kompletny układ to slyszales radio,bo to spora roznica jak sie nie ma zadnego tlumika pod autem tylko jeden koncowy rdza napewno jest tyle ze jej nie widać bo wiadomo ze tłumik sie czysci(tam gdzie go widać ).Byc moze masz racje ze jest dobry-ja nie przecze.Tyle ze w tym samochodzie narazony był na ekstremalne warunki jezlei byl tylko jeden tlumik i byc moze to przyczynilo sie to jego szybdszego rozpadu... W kazdym razie jak teraz bedzie kupował to albo Ultera albo tego Lorbi bo mnie zaciekawił
Dziwi mnie ze sie rozpadl po tak krotkim czasie. Moj kumpel jezdzi juz grubo ponad 4 lata na najtanszym pojedynczym tlumiku KMa i jemu sie nie rozpadl, nie przepalil, a w nim przeciez tylko koncowka jest ze stali nierdzewnej. Mugen nie wyobrazam sobie zeby sie rozpadl, poza tym jest na niego dozywotnia gwarancja, wiec o czyms to chyba swiadczy. Wezme chyba ten z lekko skosna koncowka, juz postanowilem. Calyczas tylko nie moge sie zdecydowac co do tej strumionki. Czy jak walne ja zamiast tlumika srodkowego to nie bedzie mnie slychac z 200m?
STOP dziurom na drogach!!!
Pisalem do Weglarskiego i on tez polecil w moim przypadku strumionke stozkowa, tylko ze u niego kosztuje ona 205zl (lacznie z przesylka), czyli duzo wiecej niz na allegro. Wiecie cos na jej temat? Warto dolozyc i kupic ja, czy kupic taka http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49741087 ??
w ktore miejsce kazal ci ja zamontowac?? kat czy srodek
ten link to chyba tez naddzwiekowa ale zdjecie od srodka jest niewyrazne i wyglada jak by nie bylo "pogrubienia" tak jak sa srednice od zewnatrz widoczne.
jesli mial bym kase wolal bym strumionke od weglarskiego w sumie nie wiem czym sie rozni ale jednak wybral bym ja
ten link to chyba tez naddzwiekowa ale zdjecie od srodka jest niewyrazne i wyglada jak by nie bylo "pogrubienia" tak jak sa srednice od zewnatrz widoczne.
jesli mial bym kase wolal bym strumionke od weglarskiego w sumie nie wiem czym sie rozni ale jednak wybral bym ja
kto hamuje ten przegrywa
Weglarski pisal ze ta z allegro to dobra oferta i zebym z niej skorzystal. Kupilem wiec ta strumionke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49741087
dobry?? heh to zbyt malo powiedziane robi naprawde profesjonalny sprzet
ale wiesz tu panuje opinia ze jak cos kosztuje 100zl to nadaje sie to na wiejski tuning. ludki potrafia tylko zaproponowac uklady wydechowe za 1000zl i wyzej ktore zawieraja uklady szczelinowe czyli... strumionki heh i tyle to wiedza o tym co proponuja
ale wiesz tu panuje opinia ze jak cos kosztuje 100zl to nadaje sie to na wiejski tuning. ludki potrafia tylko zaproponowac uklady wydechowe za 1000zl i wyzej ktore zawieraja uklady szczelinowe czyli... strumionki heh i tyle to wiedza o tym co proponuja
kto hamuje ten przegrywa