CQ
gdybym był niegrzeczny napisałbym < co ty kmiocie chcesz od moich postów >
ale jestem grzeczny i tak nie napisze
to całe forum jest powalone na głowę a dlaczego bo przychodzą tu ludzie z prośbą o pomoc i tacy ludzie jak ja chcą im pomóc na podstawie swoich doświadczeń i spostrzeżeń ale nagle z niebios spada wszech wiedzący obeznany < niejedno krotnie tylko im się tak wydaje> w temacie forumowicz i bluzga wszystkich < to nie tak a srak niem masz racji ja wiem najlepiej >
to ja się ku##a pytam gdzie palancie <nie kieruje tego do danej osoby tylko uogólniam > byłeś wcześniej tylko teraz ograniczasz się do bluzgania ludzi
a co do mojego posta w tym temacie nie mam żadnych zastrzeżeń poza tym że niektórzy są tak ograniczeni swoją boskością na tym forum że nie czają
co niektórzy na tym forum wiedzą wszystko ale jak bluzgają innych a jak ktoś się pyta to cisza
normalnie jak tygrysy przyczajone w trawie czekają aby kogoś zbluzgać
a co do
evolution to się nie wypowiadam bo twoje posty nic nie wnoszą do tematu jak do tego w którym toczyliśmy niedawno batalie
jesteś człowiekiem który zniża drugiego człowieka do swojego poziomu czyli zerowego a potem niszczy >>>>>>> ciekaw czy koledzy i rodzina cię lubią
wiesz nie chce mi się odpisywać tobie bo zniżam się do twojego poziomu