co zmienic zeby byl oszybciej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- SzafaTczeVW
- Ma gadane
co zmienic zeby byl oszybciej
co mozna zrobic w mk3 zeby podniesc moc stosunkowo nie wielkim kosztem bo ja myslalem nad:
zmanom zawieszenia
zmianom ukladu hamulcowego
zmiana calego ukladu wydechowego łącznie z kolektorem
zmiana ukladu dolotowego
zmiana boxa ,,mapa paliw''
magnetyzer
ewentualnie sprezarka
przy takich modyfikacjach co trzeba jeszcze zmienic by kochanie sie nie rozpadlo i starczylo mu serduszko na dluge kiloomerty
zmanom zawieszenia
zmiana calego ukladu wydechowego łącznie z kolektorem
zmiana ukladu dolotowego
zmiana boxa ,,mapa paliw''
magnetyzer
ewentualnie sprezarka
przy takich modyfikacjach co trzeba jeszcze zmienic by kochanie sie nie rozpadlo i starczylo mu serduszko na dluge kiloomerty
-
- Forum Master
- Kontakt:
tym porawisz bezpieczenstwo nie osiągizmanom zawieszenia
Reszta jak najbardziej ale tylko przemyślane kompozycje, na temat magnetyzera się nie wypowiadam bo nie chce wtopić Ale zapewniam cię ze to co napisałeś napewno do tanich nie należy, no może magnetyzer Spręzarka sama regeneracja cie majatek wyniesie
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
jak chcesz turbo sprężarke to przyszykuj 8 tysięcy minimum jakbyś sam robił , mówię tu o soft turbo . Jak chcesz więcej to musisz kupić kute części co nie należy do tanich tylko big drogich rzeczy . Do tego wyregulowanie auta itp. itd. hehe aż mi się nie chce wypowiadać na temat kasy bo sam do siebie się głupio uśmiecham ehhehe (oczywiście nie z Ciebie Kolego tylko z nierealności tylko zabiegu dla przeciętnych ludzi)
budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405