zawieszenie -40 i seryjne amorki.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- flgmnft
- Mały gagatek
- Kontakt:
zawieszenie -40 i seryjne amorki.
Witam. Za jakis czas zamierzam obnizyc golfika. I stad moje pytanie, wiem ze moge zalozyc seryjne amortyzatory. Ale slyszalem ze nie wytrzymaja dlugo tzn po 200-300km przestana spelniac swoja role. Ile w tym jest prawdy?
Re: zawieszenie -40 i seryjne amorki.
Może po 200-300 km to troche przesada, ale z pewnoscią popłyną Ci znacznie szybciej niż na sprężynach seryjnych, zależy jakie masz te 'seryjne amortyzatory'..flgmnft pisze:Witam. Za jakis czas zamierzam obnizyc golfika. I stad moje pytanie, wiem ze moge zalozyc seryjne amortyzatory. Ale slyszalem ze nie wytrzymaja dlugo tzn po 200-300km przestana spelniac swoja role. Ile w tym jest prawdy?
- flgmnft
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie mam pojecia z czego sa te seryjne amorki. Nie zagladalem tam.
A szacunkowo ile wytrzymaja takie amorki seryjne przy takich sprezynach?
Ale mam jeszcze jedno pytanie czy lepiej kupic np uzywany za 400-500 pln komplet amorki+springi. Czy za 700-800 nowe amorki+springi, bo takie spotkalem na allegro.
Lub ewentalnie z jakiego samochodu moge dobrac amorki "sportowe"?
A szacunkowo ile wytrzymaja takie amorki seryjne przy takich sprezynach?
Ale mam jeszcze jedno pytanie czy lepiej kupic np uzywany za 400-500 pln komplet amorki+springi. Czy za 700-800 nowe amorki+springi, bo takie spotkalem na allegro.
Lub ewentalnie z jakiego samochodu moge dobrac amorki "sportowe"?