Kodowanie kluczyka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kodowanie kluczyka
Witam mam pewien problem golf 4 wersja usa 2001rok. Podczas zakupu otrzymałem 1 kluczyk (serwisowke). Po module komfortu wychodzi ze mogę mieć pilot. Kupiłem 2x scyzoryk 3 przyciskowy z Bory usa oraz 1x scyzoryk 2 przyciskowy. Oczywiście jak w każdym golfie nie działały mi mikrostyki(raz działały lampki i brzeczyk raz nie) po rozebraniu drzwi okazało się ze mam nieoryginalny zamek o nr3B1 837 015 A a gdy chciałem zakodować kluczyk nie dało się, pojechałem do ,,speca” i on kodował to komputerem powiedział ze wyskakuje błąd otwartych drzwi i nie da się zakodować przez to. Kupiłem zamek z Bory usa teraz mam taki ze mikrostyk działa tylko zamknę samochód i otworze po odpaleniu przestaje, lampka podsufitki zapala się samoistnie najczęściej podczas skrętu w lewo lub podczas jazdy po dziurach, kluczyka oczywiście nie mogę dalej zakodować. Drzwi pasażera działają normalnie. Proszę bardzo o pomoc co wymienić co zrobić?? Kupić nowa wiazke drzwi(musi być usa)? Czy dalej szukac zamka czy scyzoryka
Kodowanie kluczyka
hmm ja bym zaczął od ustalenia i naprawienia błędu zamka. Dopiero wtedy można kombinować z pilotem
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Kodowanie kluczyka
grg474,
Ale szukac po czym właśnie? Bo za Chiny nie wiem co może powodować ten błąd
Ale szukac po czym właśnie? Bo za Chiny nie wiem co może powodować ten błąd