Regeneracja boczku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Regeneracja boczku
Witam. Czy ktoś z Was próbował zregenerować górną część boczków przednich drzwi. Chodzi o te czarne elementy. Moje poodklejały się przy szybie i nie wiem co z tym fantem zrobić. Przesyłam zdjęcie, o który element dokładnie mi chodzi. Dodam, że mam jasno skórzaną tapicerkę i zakup nowych boczków nie wchodzi w grę. Z góry dziękuję.
-
- Forum Master
Regeneracja boczku
Możesz próbować podkleić - ślad zostanie. Ewentualnie wymienić tylko górna cześć. Jak być chciał to mam chyba boczek 3d na dawcę
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Regeneracja boczku
Ino boczek z 3d jest chyba pod każdym względem dłuższy, więc niekoniecznie podejdzie.
-
- Forum Master
-
- Forum Master
Regeneracja boczku
A skąd wiesz? Przeczytaj co napisał i porównaj ze zdjęciem. Ja nie wiem czy ma 5d czy 3d
Regeneracja boczku
piotrek233, wystarczy zerknąć na zdjęcie i już wiadomo że ma 5d ( przełączniki od regulacji szyb )
-
- Forum Master
Regeneracja boczku
Tak się zastanawiam czy w dzisiejszym świecie umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dla większości społeczeństwa czymś wyjątkowym? Odnoszę wrażenie, że zamiast czytać to się ogląda obrazki.
Kolega napisał :
Więc, nie wiem jaki ma samochód ma auto tematu 3d czy 5d.
Ja znaczyłem ze mam boczki 3D
Kolega napisał :
Zdjęcie obrazuje zwykłą tapicerkę materiałową, idąc tym tropem można wywnioskować ze zdjęcie jest zapożyczone (poglądowe) z internetu, kolega zaznaczył gdzie ma uszkodzenie.kaczor-pl pisze:Dodam, że mam jasno skórzaną tapicerkę
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: Regeneracja boczku
Kolega ma tutaj rację. Dostrzegłem to już po napisaniu posta. Niestety nie poprawiłem się, bo byłem oddany pokutowaniu za błędypiotrek233 pisze:Tak się zastanawiam czy w dzisiejszym świecie umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dla większości społeczeństwa czymś wyjątkowym? Odnoszę wrażenie, że zamiast czytać to się ogląda obrazki.
Kolega napisał :Zdjęcie obrazuje zwykłą tapicerkę materiałową, idąc tym tropem można wywnioskować ze zdjęcie jest zapożyczone (poglądowe) z internetu, kolega zaznaczył gdzie ma uszkodzenie.kaczor-pl pisze:Dodam, że mam jasno skórzaną tapicerkę
Regeneracja boczku
Panowie zdjęcie zapożyczyłem. Mam 3 drzwiowego. Podklejenie nie wchodzi w grę ponieważ ten materiał popękał ze starości. Czyli najlepiej to rozkleić i szukać nowej góry? Widziałem, że są podobne materiały obiciowe na allegro, ale potrzebowałbym jakąś fotoporadę najlepiej bo nie chcę tego spartaczyć, ale widzę, że nikt się jeszcze tego nie podejmował więc będzie ciężko.
-
- Forum Master
Regeneracja boczku
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak był był zainteresowany to daj znać poszukam czy mam górna część - na 90% mam.
Jak był był zainteresowany to daj znać poszukam czy mam górna część - na 90% mam.