Wymiana ramki konsoli środkowej.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- grzechotek
- Ma gadane
- Auto: Golf MK6
- Silnik: BSE
Chciałem wymienić dekory i zmienić radio na MCD. Od razu na wejściu mam problem taki że dekory są scalone z ramką (czy jak to się tam nazywa) - tworzą jedną całość. Nie mogę znaleźć tej ramki by kupić i wymienić. Wiecie może jakie będzie miało oznaczenie ta ramka ? Żeby było mocowanie na radio MCD oraz climatronic.
-
- Forum Master
Masz zwykły czarny kosz powlekany gumą ? Musisz kupić kosz pod dekory. Uprzedzam z anglika nie pasuje.
Często kosz ma wyłamane mocowanie na dekory. można wtedy na taśmę dwustronną, zwykłą lub piankową przykleić dekory do kosza.
Często kosz ma wyłamane mocowanie na dekory. można wtedy na taśmę dwustronną, zwykłą lub piankową przykleić dekory do kosza.
- grzechotek
- Ma gadane
Tak mam taki gumowany, gdzie guma się starła i to wygląda okropnie.
Nie mogę znaleźć na allegro. A wiesz może czy będzie pasował kosz który zamiast climatronicu ma pokrętła ?
Nie mogę znaleźć na allegro. A wiesz może czy będzie pasował kosz który zamiast climatronicu ma pokrętła ?
-
- Forum Master
- grzechotek
- Ma gadane
piotrek233, jeszcze jedno pytanie. Znalazłem ramkę tylko że gniazdo diagnostyczne jest z prawe strony a ja mam z lewej. Nie będzie nic tam kolidowało ?
tej ramki nie przykręcisz do swojegogrzechotek pisze:Nie będzie nic tam kolidowało ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- grzechotek
- Ma gadane
Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/ramka-radia-konsola-k ... 02971.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gniazdo diagnostyczne jest z lewej. Chcę się upewnić by potem nie kupować kilku ramek, bo żadna nie pasuje.
Gniazdo diagnostyczne jest z lewej. Chcę się upewnić by potem nie kupować kilku ramek, bo żadna nie pasuje.