Dzisiaj rano "strzeliła" mi szyba czołowa Jako, że jutro czeka mnie wymiana narodził się pomysł
montażu lusterka fotochromatycznego. Tym samym szyba czołowa będzie trochę inna ( zapewne z miejscem na czujnik deszczu ).
I tutaj moje pytanie...czy w tej szybie będzie już zamontowany uchwyt pod lusterko fotochromatyczne ??
Bo przeglądając fotki samych lusterek fotochrom szczerze nie wiem w jaki sposób są one montowane.
Szyba pod czujnik deszczu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
takmaster1987 pisze:I tutaj moje pytanie...czy w tej szybie będzie już zamontowany uchwyt pod lusterko fotochromatyczne ??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
tylko nie bierz nordglassu sam wymieniałem bo mi ramię wycieraczki strzeliło bez pióra . Szyba rysuje się od samego patrzenia na nią, po zimie makabra rysy od skrobaczki. Tyle że tania 400zł atermiczna niebieska. Pilkingtona albo sekurit polecam.
-
- Mały gagatek
Re: Szyba pod czujnik deszczu
Zamontowali mi Sekurit Saint Gobain także mam nadzieje, że będzie OK Koszt z montażem 470 zł. Teraz rozpocznie się "zabawa" z lusterkiem fotochromatycznym i czujnikiem deszczu.