podgrzewanie - mata fotela nie działa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
R32 mk5 fotel kierowcy nie ma ogrzewania......
Poprzedni właściciel powiedział ze odłączył bo poszedł dym z fotela......
Jak to ugryźć
Poprzedni właściciel powiedział ze odłączył bo poszedł dym z fotela......
Jak to ugryźć
-
- VWGolf.pl Killer
Ogrzewanie
na pewno trzeba rozebrać,mata chyba się spaliła...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Ogrzewaniee
Tez mi sie tak wyd
Teraz pytanie w ponieważ w salonie volkswagena powiedziano Mi że trzeba całą tapicerkę fotela zmienić ponieważ maty są wgrzewane w tapicerkę ........ Czy to jest prawda??
Teraz pytanie w ponieważ w salonie volkswagena powiedziano Mi że trzeba całą tapicerkę fotela zmienić ponieważ maty są wgrzewane w tapicerkę ........ Czy to jest prawda??
Ogrzewanie
raczej wszyte niż wgrzane - maty na allegro jak poszukasz to trafisz za 75zł oryginalne vw
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Ogrzewanie
Grg474
Racja wszyte. Wiec jak to dobry tapicer by ogarnął temat przeszycia mat??
Jak sprawdzić czy to faktycznie mata jest przepalona??
Racja wszyte. Wiec jak to dobry tapicer by ogarnął temat przeszycia mat??
Jak sprawdzić czy to faktycznie mata jest przepalona??
Ogrzewanie
miernik w łapę, mata siedziska oraz mata fotela - każda z nich ma wtyczkę. Mata oparcia ma 2 piny - tam miernik i mierzysz opór. Mata siedziska 4 przewody 2 z nich grubsze mierzysz opór. 2 cieńsze też możesz zmierzyć (czujnik nagrzania). Tam gdzie nie ma oporu = mata przepalona*#cenzura#* pisze:Jak sprawdzić czy to faktycznie mata jest przepalona??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Ogrzewanie
Ok i jak dojdę do tego ze mata przepalona to co dalej trzeba zamówić nowa tapicerkę czy można to jakoś zreanimowac
Nowa tapicerka do r32 w Aso chcą 4 koła ......
Nowa tapicerka do r32 w Aso chcą 4 koła ......
zrzucasz tapicerkę, ściągasz starą matę, wrzucasz nową matę, wrzucasz tapicerkę
maty bez problemu dostaniesz na allegro
golf 5/6, octavia 2
maty bez problemu dostaniesz na allegro
golf 5/6, octavia 2
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
Albo szukaj przerwy w swojej macie i ją naprawiaj, albo jak piszą koledzy kup mate i wymień nie stanowi to problemu...
Marmi m
Problem jest tego pokroju ze ta mata jest wszyta w tapicerkę ......
W ASO powiedzieli ze to jest jeden element i maty nie występują osobno.
Do tego maty które można kupić luzem ..... Mają inny krój siedziska lob oparcia .
Nigdy tego nie rozbierałem dlatego pytam bo wydać w ASO 2 tys zł na tapicerkę to troszkę mnie przeraża
Problem jest tego pokroju ze ta mata jest wszyta w tapicerkę ......
W ASO powiedzieli ze to jest jeden element i maty nie występują osobno.
Do tego maty które można kupić luzem ..... Mają inny krój siedziska lob oparcia .
Nigdy tego nie rozbierałem dlatego pytam bo wydać w ASO 2 tys zł na tapicerkę to troszkę mnie przeraża
P ierdolot puść mi VIN na pw
sprawdzę jak to wygląda
sprawdzę jak to wygląda
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
taką masz?
matę masz wszytą a nie wklejoną - przyjrzyj się dokładnie. A jak nie chcesz jej demontować to ją zostaw a matę nałóż na gąbkę a na nią nakładasz tapicerkę - tak było robione w starszych modelach
matę masz wszytą a nie wklejoną - przyjrzyj się dokładnie. A jak nie chcesz jej demontować to ją zostaw a matę nałóż na gąbkę a na nią nakładasz tapicerkę - tak było robione w starszych modelach
Rozbierałem fotele od Jetty GLI a to są takie same fotele co w GTI czy R32 i powiem wam, że wymienić matę grzewczą w tym fotelu to nie takie proste...
maty są wszyte w tapicerkę, nie bez powodu w ASO cena jest taka a nie inna.
Nie mówię że się nie da ale bez tapicera się nie obejdzie.
MK5 R32 ma fajny kubełkowy fotel maty z innego fotela jak GTI, GLI czy R32 nie pasują
może być problem ze znalezieniem takiej maty.
Jak chcesz używkę to jedynie pozostaje szukać takiego fotela.
maty są wszyte w tapicerkę, nie bez powodu w ASO cena jest taka a nie inna.
Nie mówię że się nie da ale bez tapicera się nie obejdzie.
MK5 R32 ma fajny kubełkowy fotel maty z innego fotela jak GTI, GLI czy R32 nie pasują
może być problem ze znalezieniem takiej maty.
Jak chcesz używkę to jedynie pozostaje szukać takiego fotela.