Witam posiada ktos zdjęcia MK3 Variant z tym własnie dachem?
Kiedys widziałem go w białym MK3 i nie umiem teraz ich znaleźć.
Albo czy ktos montował? Jak wyglada sprawa relingów? Nie przeszkadzaja przy otwieraniu dachu ?
Variant Faltdach Twingo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Variant Faltdach Twingo
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Variant Faltdach Twingo
Tak. To widziałem ale zauważ ze na zadnym zdjęciu nie widac dachu rozsuniętego albo jest zamknięty albo zdemontowany.
Po pierwszych przymiarkach widziałem ze przy otwieraniu byłaby szansa iż haczyłby o relingi a nie chce masakrować dachu zeby potem nie mieć z tego pożytku :/
Po pierwszych przymiarkach widziałem ze przy otwieraniu byłaby szansa iż haczyłby o relingi a nie chce masakrować dachu zeby potem nie mieć z tego pożytku :/
Re: Variant Faltdach Twingo
Widać na zdjęciach tego Golfika 2 ala terenówka. Ma relingi i dach również otwarty.
Variant Faltdach Twingo
Moze jestem ślepy ale nie widze otwartego dachu.
Ten dach sie "marszczy" wiec w tyle auta powinno widac poskłądane elementy dachu a na zadnym go nie widzę.
Jak np tu:
http://flickrhivemind.net/blackmagic.cg ... 5556502460" onclick="window.open(this.href);return false;
lub tutaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest tylko owiewka tego dachu lecz sam dach jest zdemontowany.
Ten dach sie "marszczy" wiec w tyle auta powinno widac poskłądane elementy dachu a na zadnym go nie widzę.
Jak np tu:
http://flickrhivemind.net/blackmagic.cg ... 5556502460" onclick="window.open(this.href);return false;
lub tutaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest tylko owiewka tego dachu lecz sam dach jest zdemontowany.