Witam.
Mam problem z tylnim wyciekem płynu do skryskiwaczy i z tego co mi wiadomo muszę zdjąć tylnią tapicerkę lewego słupka aby dostać się do łączenia przewodu z płynem do spryskiwaczy. Czy ktoś z was to juz robił i mógłby mi opisać jak to krok po kroku zrobic?
Demontaż tapicerki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Demontaż tapicerki
pierwsze odkręcasz pas potem tą półkę plastikową (chyba, dawno to ściągałem jak zmieniałem sufi) a następnie ściągasz boczek uprzedzam u mnie siedział ciężko
Demontaż tapicerki
A jeszcze pytanko do Ciebie W jaki sposób zdemontować pas bezpieczeństwa ze słupka?
Demontaż tapicerki
Rozebrałem tapicerke lecz nie widać żadnego przewodu z płynem ale po włączeniu skryskiwaczy słychać przeciek oraz widać płyn wydostający się ze środka słupka. Jak dalej do tego dojść?
Re: Demontaż tapicerki
Już sobie poradziłem Dla następnych którzy będą mieli taki sam problem należy zdjąc tylnią listwę podsufitki przy klapie bagażnika po czym odchylić delikatnie podsufitkę i będziemy mieli dostęp do łączenia przewodu w górnym rogu lewego tylniego słupka Następnie potrzebne będą zwinne palce i dużo cierpliwości
Bardzo dziękuję za pomoc koledze binekk
Bardzo dziękuję za pomoc koledze binekk