gladka listwa a tablica a chlodnica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Hej zrobilem listwe na gladko chce ja zamontowac przed chlodnica w kratkach ale zadtanawiam sie czy slinik nie bedzie sie gotowal przez zasloniecie wywietrznikow chlodnicy?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jaką znowu listwę ?vwmaniac19911991 pisze:zrobilem listwe na gladko chce ja zamontowac przed chlodnica w kratkach
Tak ciężko sklecić dwa zdania po polsku ?
-
- Ma gadane
Rozumiem, że zrobiłeś listwę zderzaka przedniego na gładko (w formie USA) i nie masz miejsca na tablicę rejestracyjną i chcesz ją zamontować na kratkach zderzaka przedniego na opaski zaciskowe (trytytki i/lub inny patent) przy czym boisz się, że coś się stanie z chłodnicą i/lub z silnikiem -> Odpowiadam:
Jeżeli cały układ chłodzenia masz w dobrym stanie nic się nie stanie a jeżeli się boisz to możesz tablicę przymocować na lewej kratce hacząc troszku o środkową
Pozdrawiam!
Jeżeli cały układ chłodzenia masz w dobrym stanie nic się nie stanie a jeżeli się boisz to możesz tablicę przymocować na lewej kratce hacząc troszku o środkową
Pozdrawiam!
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
Re: gladka listwa a tablica a chlodnica
Jakis patent (sposob) jak to najlepiej zalozyc tam bo przeciez kratki sa na lekki wcisk i moze wypasc czy musze wiercic rejestracje?ViruS001 pisze:Nie ma sprawy
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
kratkę przykręć wkrętem do zderzaka...jeden w górę, drugi w dół i kratki łatwo nie wyrwiesz
jeśli faktycznie... czytać widzę potrafisz, wystarczyło przeczytać regulamin, przywitać się odpowiednio i pewnie nie byłoby problemuvwmaniac19911991 pisze:Ja nie jestem polakiem mieszkam tam