Witam.
Przeszukałem forum ale nie znalazłem tematu o takim problemie lub źle szukałem
Mam problem z emblematem VW od klapy bagażnika. Na zdjęciu wygląda to jakby był zdarty chrom, lecz jest to jakiś syf pod lakierem bezbarwnym a przynajmniej mam takie wrażenie. Stąd moje pytanie czy da radę to jakoś wyczyścić czy w grę wchodzi tylko wymiana? Patrzyłem za samym emblematem żeby wymienić, lecz nie znalazłem a są tylko całe zamki do bagażnika, które też pozostawiają wiele do życzenia co do stanu emblematu. Widziałem jeden zamek w ładnym stanie za 120zł tylko nie uśmiecha mi się zbytnio wydawać takiej kwoty przez emblemat. Jeśli ktoś znalazłby sam emblemat i powiedział mi jak go wymienić to byłbym bardzo wdzięczny
Brudny emblemat VW klapy bagażnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nic z tym nie zrobisz ... bo nie jest to brud a złażący pseudo chrom od plastiku ....
Pozostaje demontaż emblematu i :
1 - wymiana na ładny ...
2- polakierowanie tego np w kolor autka ...
Pozostaje demontaż emblematu i :
1 - wymiana na ładny ...
2- polakierowanie tego np w kolor autka ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Jak przejeżdżam po tym palcem to nie mam wrażenia jakby to był złażący "chrom". Myślałem też żeby przemalować oba emblematy przód i tył na czarny połysk ale nie wiem czy będzie to dobrze wyglądać z tym kolorem auta.
brayan125, zrobisz jak uważasz ,,, widziałem ciemne - pomalowane i wyglądały smacznie na aucie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
haha dobra dzięki w takim razie pomaluje i będzie gitara. Myślę, że temat można już zamknąć.