mokry słupek przedni
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
mokry słupek przedni
Witam mam problem zakupiłem Passata b6 po jakimś czasie zauważyłem przy nasilonych opadach deszczu ze słupek przedni od strony kierowcy od połowy jest mokry.
szyba jest nie oryginalna, czy przyczyna może być źle poklejona szyba ? czy leci woda z relingów ?
szyba jest nie oryginalna, czy przyczyna może być źle poklejona szyba ? czy leci woda z relingów ?
-
- VWGolf.pl Killer
mokry słupek przedni
zdejmij ten biały plastik na słupku koło szyby i polej wodą może coś znajdziesz jeśli to szybą leci
mokry słupek przedni
dawidchudy1, napisz więcej .. czy było tak zawsze ? czy np po wymianie szyby ...
Im więcej informacji - tym lepiej i mniej wróżenia z fusów ...
Im więcej informacji - tym lepiej i mniej wróżenia z fusów ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
mokry słupek przedni
możedawidchudy1 pisze:czy przyczyna może być źle poklejona szyba ?
a może poszli do lasu ? Wróżek na forum nie ma...przez internet nikt przyczyny nie znajdzie, wskaże najwyżej gdzie szukać - dwie możliwości podałeś sam, więc należałoby je sprawdzićdawidchudy1 pisze:czy leci woda z relingów ?
mokry słupek przedni
Mam ten sam problem od niedawna ? Passata b6 po jakimś czasie zauważyłem przy nasilonych opadach deszczu ze słupek przedni od strony kierowcy od połowy jest mokry.
Re: mokry słupek przedni
Martin_kg pisze:od czego mam szukac problemu?????
na takie pytanie mam 1 odpowiedź .... zdemontuj słupek --- i obserwuj ... bo rentgena w oczach to ani Ty ani my nie mamy by wiedzieć skąd się woda dostaje ...
Jak już pisałem - może szyba była wymieniana i jest do wklejona ... a może coś innego .. nie mam pojęcia
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
mokry słupek przedni
Martin_kg, nie pisz posta pod postem...a od czego zacząć masz napisane w temacie, samo się nie sprawdzi