Jak zdemontować nakładki progowe oraz plastik słupka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.Dziś wziąłem się za montaż kabli do Car audio w mojej borze i stanąłem na plastiku lewego słupka (ten poniżej pastów).. jak go zdemontować nic nie niszcząc? Bez demontażu tego nie zdemontuje w całości wewnętrznej nakładki progowej bo trzyma.. Ma ktoś jakiś pomysł? Dzięki
łapiesz i podważasz w jego górnej częsci , odchylasz z jednej strony od uszczelki, potem z drugiej i odpinasz najpierw górę a dopiero dół
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
i na końcu wysuwasz w górę... pod słupkiem są dwa wkręty trzymające plastik progu
Dzięki Panowie, poradziłem sobie bez problemu Powiedzcie mi jeszcze czy Vw Bora (2000r) wersja Highline ma podgrzewanie zamka drzwiowego? Nie mam w skrzynce bezpieczników tego jednego bezpiecznika i nie wiem czy ma być czy też nie