Listwa w zderzak z obrysami USA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
Witam,interesuje mnie to jak jest ze spasowaniem tej listwy do oryginalnego zderzaka wersji Europejskiej.W aukcji pisze że trzeba ją skrócić,przerabiał ktoś już ten temat?Czy lepiej opłaca sie wyciąć dziury w Europejskiej listwie i włożyć obrysy.Proszę o pomoc.Pozdrawiam.
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-listwa ... 22522.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-listwa ... 22522.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ChlastusDave
- Użytkownik
Jest duzo informacji na ten temat
listwa USA nie pasuje do europejczyka nie pasuja te mocowania kazdy kto ma obrys na forum przerabial ten temat i ma albo wyciete dziury w listwie EU lub przespawane koncowki z dziurami do listwy EU:
listwa USA nie pasuje do europejczyka nie pasuja te mocowania kazdy kto ma obrys na forum przerabial ten temat i ma albo wyciete dziury w listwie EU lub przespawane koncowki z dziurami do listwy EU:
-
- Forum Master
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
To jak kupić same obrysówki i wyciac otwory w listwie EU i będzie git?
- ChlastusDave
- Użytkownik
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
Re: Listwa w zderzak z obrysami USA
Kolego doradź mi jak najlepiej i czym wycięć te otwory?Czy w zderzaku też muszę wyciąć otwór,żeby oprawka lampki się chowała?ChlastusDave pisze:Dokładnie ją tak mam zrobione i większość osób z forum
- ChlastusDave
- Użytkownik