wymiana znaczka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana znaczka
Witam, jestem świeżo upieczonym posiadaczem golfiny mk3. Z racji tego że znaczek na tylnej klapie w moim golfie jest wyblakły chciałbym go wymienić. Czy jest on klejony czy wciskany ? Posiadam znaczek z atrapy T4, średnica ta sama, jak myślicie, będzie pasował ?
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
wymiana znaczka
zalezy z ktorego roku ma autko...ja u siebie mialem wciskany;)...wolf30, odkrec tapicerke klapy i bedziesz widzial czy klejony czy wciskany:).wojtas46 pisze:wolf30, jest klejony , podgrzej suszarką i cienką zyłką pod znaczek i odpiłowujesz
wymiana znaczka
Dobra dzięki wojtas46 i Mavrick. Ściągnełem tapicerkę, mam klejony. Zresztą nawet jak teraz jest nagrzany bo na słońcu stoi to jak próbuje podważyć to cały się rusza.
wymiana znaczka
Znaczek z przodu wymieniony, z tyłu też. Teraz ładnie się błyszczą. Przedni jest z Passata B2, 2 zaczepy były za krótkie ale trochę kombinowania i ładnie siedzi. Tylny z atrapy od T4, musiałem odciąć zaczepy, przykleiłem i jest pięknie że aż pała mięknie Jutro dodam foty.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
wymiana znaczka
No i tak ma byc:D...czekamy na foty:D.wolf30 pisze:Znaczek z przodu wymieniony, z tyłu też. Teraz ładnie się błyszczą. Przedni jest z Passata B2, 2 zaczepy były za krótkie ale trochę kombinowania i ładnie siedzi. Tylny z atrapy od T4, musiałem odciąć zaczepy, przykleiłem i jest pięknie że aż pała mięknie Jutro dodam foty.