Skradzione zaślepki klamek gdzie kupię?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Cześć, chciałbym was poprosić o pomoc.
Otóż wczoraj ktoś ukradł mi zaślepki tylnych klamek od drzwi , ewidetnie są ślady podważenia od jakiegoś śrubokręta lub innego ostrego narzędzia.
Zdjęcie:
Moje pytanie brzmi czy oprócz allegro i "szrotów" da radę gdzieś kupić najlepiej oryginalne?, czy kupić zwykły zamiennik za 6zł ?
Oczywiście będę musiał je pomalować (Czy wystarczy lakier w spreju ?) bo ciężko znaleźć w kolorze auta.
Drugie pytanie czy to wchodzi na jakiś zatrzask czy na klej ?
Proszę o pomoc.
p.s
Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
Otóż wczoraj ktoś ukradł mi zaślepki tylnych klamek od drzwi , ewidetnie są ślady podważenia od jakiegoś śrubokręta lub innego ostrego narzędzia.
Zdjęcie:
Moje pytanie brzmi czy oprócz allegro i "szrotów" da radę gdzieś kupić najlepiej oryginalne?, czy kupić zwykły zamiennik za 6zł ?
Oczywiście będę musiał je pomalować (Czy wystarczy lakier w spreju ?) bo ciężko znaleźć w kolorze auta.
Drugie pytanie czy to wchodzi na jakiś zatrzask czy na klej ?
Proszę o pomoc.
p.s
Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Szukałbym używanych na allegro lub szrotach, może trafisz akurat w kolorze.
Jeśli nie to w ASO ok. 25zł sztuka, do lakierowania, licz się z tym że jak dobierzesz w sprayu lakier to nie będzie idealnie zgrywał się z resztą klamki.
Te zaślepki są na zatrzaski, nie są klejone.
Numer tylnej zaślepki: 3B4 839 879
Jeśli nie to w ASO ok. 25zł sztuka, do lakierowania, licz się z tym że jak dobierzesz w sprayu lakier to nie będzie idealnie zgrywał się z resztą klamki.
Te zaślepki są na zatrzaski, nie są klejone.
Numer tylnej zaślepki: 3B4 839 879
ja piernicze , zeby nie kupic sobie zaslepki za pare zl tylko krasc komus, naprawde trzeba byc idiota.
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
-
- Nowicjusz
Dzisiaj przejechałem się po szrotach, ale niestety nie ma.
Byłem też w kilku sklepach motoryzacyjnych w tym "niby z wszystkimi częściami do vw", ale gościu mnie wyśmiał i powiedział, że tylko klamkę mogę kupić.
Byłem też w kilku sklepach motoryzacyjnych w tym "niby z wszystkimi częściami do vw", ale gościu mnie wyśmiał i powiedział, że tylko klamkę mogę kupić.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
szaszlyk24, takie rzeczy zazwyczaj nie występują w zamiennikach, jedź do ASO, ewentualnie zamawiaj przez neta u dystrybutorów ori części VW, u nas na forum się też reklamują.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
http://e-autoczesci24.pl/sklep/partscat ... 879~1.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Te zamienniki są nic nie warte kupiłem tylko żeby narazie zasłonić i przy zakładaniu od razu pękły.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
febi jest ok
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
-
- Nowicjusz
Ok jeden z użytkowników forum zaproponował mi sprzedaż tych zaślepek także temat wyczerpany.
Ewentualnie możecie mi podpowiedzieć jak je pomalować żeby nie było aż takiej dużej różnicy.
Ewentualnie możecie mi podpowiedzieć jak je pomalować żeby nie było aż takiej dużej różnicy.