Witam jak w temacie nie wiem dlaczego ale ostatnio zauwazyłem ze zardzewiał mi vin golf III co mam zrobic aby go odzyskac jakie procedury musze zobić ?? Z góry dziekuje
Przepraszam odrazu moderatora jak napisałem w złym temacie
Zardzewiały VIN
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zardzewiały VIN :(
A do czego potrzebny jest Tobie ten VIN? Masz go w dowodzie, książce serwisowej, w bagażniku...
Zardzewiały VIN :(
Rozumiem, ale po co Ci ten numer?
To tabliczka jest czy wybite na budzie bo nie wiem jak jest w mk3. Jak tabliczka to pewnie alu, wystarczy dokładnie przeczyścić tempo i tyle.
Jak na budzie to papierem ściernym delikatnie zetrzeć rdzę i zobaczyć, czy pod nią nie widać numeru jeszcze. Jak jest to odrdzewić i zabezpieczyć lakierem.
To tabliczka jest czy wybite na budzie bo nie wiem jak jest w mk3. Jak tabliczka to pewnie alu, wystarczy dokładnie przeczyścić tempo i tyle.
Jak na budzie to papierem ściernym delikatnie zetrzeć rdzę i zobaczyć, czy pod nią nie widać numeru jeszcze. Jak jest to odrdzewić i zabezpieczyć lakierem.
Re: Zardzewiały VIN
JAk zrobie fote to wrzuce narazie nie mam jak ale jest jakas mozliwosc tego odtworzenia poprzez JaKAS INSTYTUCJE ??