Skraplająca się para
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Skraplająca się para
witam
jak zapobiegać skarplaniu się pary od środka na szybach a dokładniej w rogach przy uszczelce zawsze tam zbierają się kropelki wody niedawno miałem tem chyba grzyba bo była taka biała wata ale natychmiast została usunięta, dodam ze filtr kabinowy został wymieniony. jest na to jakis sposób? troszke mnie to denerwuje
jak zapobiegać skarplaniu się pary od środka na szybach a dokładniej w rogach przy uszczelce zawsze tam zbierają się kropelki wody niedawno miałem tem chyba grzyba bo była taka biała wata ale natychmiast została usunięta, dodam ze filtr kabinowy został wymieniony. jest na to jakis sposób? troszke mnie to denerwuje
Skraplająca się para
Wietrz auto , kup jakiś pochłaniacz , śmigaj na obiegu zewnętrznym , używaj klimy kiedy tylko możesz
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Skraplająca się para
Sprawdzone ,,,, dają
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Skraplająca się para
a jeszcze jedno pytanko!
jak otwieram szybe to normalne że gdy ją zamykam to cała jest mokra o zewnątrz?
Re: Skraplająca się para
Pytasz się, czy uszczelka zewnętrzna powinna osuszyć mokra szybę np po deszczu i otwarciu/zamknięciu szyby czy w suchy dzień po otwarciu i zamknięciu szyby jest mokra?bazylek pisze:a jeszcze jedno pytanko!
Jak jest mokra po otwarciu w suchy dzień to może masz w drzwiach kanaliki odprowadzające wodę zatkane? Nie wiem czy w mk5 taka sama jest budowa szyb jak w 4.
Skraplająca się para
w suchy dzien, no tak jak np z nocy, to jest tak że odpływy mam na dole i każdy jest drożny, ale coś mi nie pasi bo nawet szyby ciężko otworzyć
Skraplająca się para
Może drzwi były rozbierane lub robione? Często składają je na "odpierdziel się" i coś jest nie tak.
U mnie pod tapicerką był obraz nędzy i rozpaczy. Poprawiłem i wszystko śmiga. Zdejmij boczek i sprawdź. Wyjmij uszczelki, przeczyść, zobacz czy nie są uszkodzone.
U mnie pod tapicerką był obraz nędzy i rozpaczy. Poprawiłem i wszystko śmiga. Zdejmij boczek i sprawdź. Wyjmij uszczelki, przeczyść, zobacz czy nie są uszkodzone.
Skraplająca się para
za bardzo nie wiem jak sie za to zabrać, wolne nie, już próbowałem to przeorałem śrube i teraz mam lepszy problem hahha