Spotkałem się z dwiema wersjami gałki zmiany biegów. Jedna jest cała "drewniana" a druga częściowo skórzana. Od czego zależało, która była montowana i którą w jakiej wersji wypasu można spotkać?
Częściowo drewniana:
i cała:
Nie wiem czy przypadkiem nie zły dział i nie powinno być np. tu viewforum.php?f=23" onclick="window.open(this.href);return false;
Dwie wersje drewnianej gałki zmiany biegów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Cala drewniana pochodzi z gti lub np 4motion. Ta druga to nie wiem
Cała drewniana była przed FL a skóra + drewno po.
Mattpl jak byś szukał gałki to pamiętaj że występują dwie wersje, na cienki i gruby drążek. Choć jak dobrze patrzę to masz silnik ARL więc masz cienki drążek i na taki pasują najciekawsze gałki. Jak planujesz zmianę to warto zastanowić się nad czymś z audi np. połączenie skóra + amelinium
Mattpl jak byś szukał gałki to pamiętaj że występują dwie wersje, na cienki i gruby drążek. Choć jak dobrze patrzę to masz silnik ARL więc masz cienki drążek i na taki pasują najciekawsze gałki. Jak planujesz zmianę to warto zastanowić się nad czymś z audi np. połączenie skóra + amelinium