Witam.
Nie bardzo wiem jaki dial wiec rzucam tutaj...
Kupiłem takie o to pokrętła nawiewow http://allegro.pl/show_item.php?item=3552303465" onclick="window.open(this.href);return false;
Niestety jak w temacie środkowe pokrętło świeci światłem żarówki zwykłym a nie czerwonym jak reszta. Pytanie kieruje do tych którzy bawili się już z nawiewami i podświetlaniem, albo do kogoś kto może kupił te same pokrętła... a Pytanie brzmi co z tym zrobić żeby było ok :)może coś zamalować podłożyć...
PS. mimo obaw przed zakupem, jakosc i wyglad cieszy oko mimo ze to nie oemowa czesc...
nawiewy zle podswietane srodkowe pokretlo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- pawelek1z2
- Użytkownik
Masz dwa wyjścia.
Podkleić pod pokrętło czerwoną folię lub wymienić żarówkę na odpowiednik w czerwonym LEDzie.
Podkleić pod pokrętło czerwoną folię lub wymienić żarówkę na odpowiednik w czerwonym LEDzie.
- pawelek1z2
- Użytkownik
tylko czy czerwone światło z leda bądź podłożona folia nie stłumi na tyle światła , że skrajne pokrętła będą ciemniej świeciły? analizowałem już różne opcje i wsadzenie czegoś w rurkę pokrętła powoduje że przygasają boczne bo nie dochodzi światło jak trzeba.
- pawelek1z2
- Użytkownik
łokej już szukam,
a masz jakieś konkretne modele na myśli polecić? troche tego jest a ostatnia moja przygoda z ledami troche mnie do nich nastawiłą negatywnie:)
a masz jakieś konkretne modele na myśli polecić? troche tego jest a ostatnia moja przygoda z ledami troche mnie do nich nastawiłą negatywnie:)