zamiana siedziska kierowcy i pasażera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam
chciałbym zapytać czy da się bez problemu zamienić samo siedzisko fotela pasażera na to od kierowcy a kierowcy na to od pasażera? w fotelu kierowcy wygnieciony jest element który trzyna udo i trochę mnie denerwuje.
fotele to kubełki z wersji highline bez podgrzewania (jest regulacja wysokości foteli góra-dół). Czy one są asymetryczne czy będą pasować bez problemu?
pozdrawiam.
chciałbym zapytać czy da się bez problemu zamienić samo siedzisko fotela pasażera na to od kierowcy a kierowcy na to od pasażera? w fotelu kierowcy wygnieciony jest element który trzyna udo i trochę mnie denerwuje.
fotele to kubełki z wersji highline bez podgrzewania (jest regulacja wysokości foteli góra-dół). Czy one są asymetryczne czy będą pasować bez problemu?
pozdrawiam.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Sama gąbka jak i tapicerka będą pasować na przemian, stelaż moim zdaniem już nie.
Re: zamiana siedziska kierowcy i pasażera
a dlaczego stelaż może być inny? jeżeli gąbka i tapicerka jest taka sama?
- MaciekV5
- ...
- Kontakt:
Choćby dlatego, że masz regulację wysokości fotela z jednej strony przykręcaną, wątpię żeby było miejsce na przykręcenie jej z drugiej strony. Tak samo uchwyt pasów bezpieczeństwa. Piszę z pamięci, nie mam teraz tego przed oczami więc Ci nie potwierdzę na 100%.
dzięki z aodp.
a powiedz mi czy to dużo roboty żeby wyjąć fotele? na co szczególnie zwrócić uwagę żeby nie mieć problemów z poduszkami itp.?
a powiedz mi czy to dużo roboty żeby wyjąć fotele? na co szczególnie zwrócić uwagę żeby nie mieć problemów z poduszkami itp.?
- MaciekV5
- ...
- Kontakt:
Wyjęty kluczyk ze stacyjki i nie włączanie zapłonu jak masz odłączone kostki od poduszek - wtedy nie będzie błędu. Możesz też odłączyć akumulator jeśli masz kody do radia itp.qurka pisze:na co szczególnie zwrócić uwagę żeby nie mieć problemów z poduszkami itp.?
jak wyjąć fotele jest na forum - poszukaj, łatwo wyjmuje się fotele.
Dzięki MaciekV5 chodzi właśnie o golf IV - napisane przy temacie.