Witam,
Przymierzam się do zakupu bagażnika dachowego do golf iv hatchback 5d ('99). Możecie coś poradzić sprawdzonego i w sensownej cenie? Z uwagi na brak relingów i miejsc montażowych bagażnik musi mieć uchwyty łapiące za nadwozie. Wymyśliłem sobie Thule 754 ale całość (z uchwytem na rower) to koszt ok. 1000zł. Trochę dużo. Może ktoś poleci jakieś sprawdzone, bardziej łaskawe dla portfela rozwiązanie?
pozdrawiam,
kuba
Bagażnik dachowy (rower)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
Bagażnik dachowy (rower)
viewtopic.php?f=119&t=517325" onclick="window.open(this.href);return false; może tutaj coś znajdziesz
Bagażnik dachowy (rower)
1000 to faktycznie dużo
ja płaciłem za używany ori bagażnik 300zl i nowe wiązanie do roweru Thule-532 200zł i za 500 mam komplecik. Taki zestaw mogę Ci polecić
ja płaciłem za używany ori bagażnik 300zl i nowe wiązanie do roweru Thule-532 200zł i za 500 mam komplecik. Taki zestaw mogę Ci polecić
Re: Bagażnik dachowy (rower)
Dzięki wszystkim. Kupiłem bagażnik od forumowicza, z linka który mi polecono.wron pisze:1000 to faktycznie dużo
Mocowanie do roweru kupię "lokalnie".
pozdrawiam,
kuba