Kopertówki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kopertówki
Witam wszystkich
Mam takie ptanie, mysle nad zamontowaniem u mnie kopertówek. I teraz kwestia gdzie i jak je zamontować żeby wyglądało na fabryczną robote.
Chodzi mi konkretnie oto jak to zamontować w kieszeni boczku i co zrobić z kablami, mam 3d
Mniej wiecej wiem oco chodzi ale wole zobaczyc jak Wy to widzicie
Byłbym wdzieczny za pomoc
Mam takie ptanie, mysle nad zamontowaniem u mnie kopertówek. I teraz kwestia gdzie i jak je zamontować żeby wyglądało na fabryczną robote.
Chodzi mi konkretnie oto jak to zamontować w kieszeni boczku i co zrobić z kablami, mam 3d
Mniej wiecej wiem oco chodzi ale wole zobaczyc jak Wy to widzicie
Byłbym wdzieczny za pomoc
Mówcie mi Kola , M98DNM to tylko nick na tym forum
viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
Kopertówki
zamontowac w miejscu gdzie byly montowane orginalnieM98DNM pisze: gdzie i jak je zamontować żeby wyglądało na fabryczną robote
Musisz wyciac dziury zeby sie zmiescily kopertowki, jak to zrobisz wystarczy je wcisnac, maja zatrzaski wiec bez problemu beda sie trzymaly jak dobrze wytniesz otwor, a kable posc pod boczkiem.M98DNM pisze:jak to zamontować w kieszeni boczku i co zrobić z kablami, mam 3d
U mnie wygladalo to tak :
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
Kopertówki
No tak, to wiem że trzeba wyciąć, nawet znam wymiary otworu, ale chodzi mi oto czy tył tych lampek nie zawadza w tej kieszeni w drzwiach i jak kabel pociągnąć do środka drzwi
Ma ktoś zdjęcie od góry tak żeby było widać jak to wygląda wewnątrz kieszeni ?
Ma ktoś zdjęcie od góry tak żeby było widać jak to wygląda wewnątrz kieszeni ?
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
Kopertówki
kieszen w tym miejscu gdzie lampka jest zabudowana i nic nie widac od gory
Kopertówki
a no właśnie , i o taką odpowiedz mi chodziło
więc wychodzi na to że jeśli mam zwykłe kieszenie i wsadze lampke to będe miał to wszystko na wierzchu patrząc od góry, a nie chce wsadzać lampki w boczek bo nie chce niszczyć boczku no to teraż musze kombinować
więc wychodzi na to że jeśli mam zwykłe kieszenie i wsadze lampke to będe miał to wszystko na wierzchu patrząc od góry, a nie chce wsadzać lampki w boczek bo nie chce niszczyć boczku no to teraż musze kombinować
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
Kopertówki
no i nie ladnie by to wygladalo jak by lampka w srodku kieszenie wystawala
Kopertówki
to znaczy ja bym miał tą lampke w tym samym miejscu co Ty, no tylko musiał bym albo ja jakoś w kieszeni zabudować albo coś
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
>>> [f].com/BlackMk3 <<<