Witam, zaciol mi sie sirotkowy pas bezpieczeństwa w pozycij zwinietej i nie wiem jak sie dobrac do mechanizmu.
Siedzenie dzielone recaro, 5 dzwi
Prosze o jakies porady/instrukcje gdy niedlugo mam badanie techniczne
jak rozebrać tylną kanape recaro, zacięty sirotkowy pas
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podnieś siedziska - podważ wkrętakiem ( takie metalowe pół księżyce ) i wyjdzie wszystko
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Pas wchodzi do oparcia i mechanizm jest w oparciu do ktorego nie wiem jak sie dostac
jeśli mogę coś zasugerować to odkręć dolne mocowanie pasa, oparcie ustaw wtedy tak jakbyś miał zamiar siedzieć i się opierać i wtedy uda ci się zluzować pas. Jeśli nei uda ci się odkręcić jednak pasa to zdemontuj tj wyjmij oparcie zpasem i ustaw mniej więcej tak żeby zluzować pas - wtedy uda ci się napawić usterkę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Odkrecilem mocowanie na dole i puścił. Lecz gdy złoży sie kanape to się blokuje... wiec musze pamiętać by zapinac go gdy ją składam i wtedy jest ok