porysowany zderzak, prosba o pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Moj golfik jest uzywany na codzien wiec przewoze w bagazniku rozne ladunki. Przez to wlasnie mam porysowany zdezak pod klapa bagaznika. Czy macie pomysl jak zabezpieczyc ten element przed uszkodzeniami?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
folia bezbarwna Ja mam tak oklejony zderzak i nawet jak rysy się pojawią to na foli którą można zmienić, a nie na lakierze który trzeba będzie ponownie malować.pavwloo84 pisze:Czy macie pomysl jak zabezpieczyc ten element przed uszkodzeniami?
Dobry pomysl, ale czy nie widac przypadkiem krawedzi foli. Myslalem o jakiejs listwie aluminiowej ale nie wiem czy smiesznie by nie wygladalo
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Krawędź foli mniej widać jak krawędź listwy jaka by ona nie była. Jak się stoi za autem to nawet trudno zauważyć, że coś tam jest przyklejone tylko nie tnij w kąty tylko zaokrąglone rogi .pavwloo84 pisze:Dobry pomysl, ale czy nie widac przypadkiem krawedzi foli. Myslalem o jakiejs listwie aluminiowej ale nie wiem czy smiesznie by nie wygladalo
a uwazasz ze listwa by sie nie rysowala? jak pisze kolega italiano_83 folia jest najlepszem rozwiazaniem i najmniej bedzie widoczna.pavwloo84 pisze:Myslalem o jakiejs listwie aluminiowej ale nie wiem czy smiesznie by nie wygladalo
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe