Usunięcie naklejek z tylnej szyby z podgrzewaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Generalnie wiem jak pozbyć się naklejek z szyb czy karoserii ale mam trochę nietypową może sytuację, ponieważ na tylnej podgrzewanej szybie od wewnątrz na ścieżkach grzewczych mam naklejony napis, to że cholernie ciężko schodzi nie byłoby problemem lecz jak pozbyć się napisu ze ścieżek tak aby ich nie uszkodzić, niestety w dwóch akurat pod częścią napisu jest juz przerwa bo nie grzeją. Ma ktoś może jakiś sprawdzony środek do bezproblemowego usuwania takich rzeczy?
doggie, http://www.cheminet.pl/dla-domu/43-srod ... kleju.html" onclick="window.open(this.href);return false; tym się bawiłem i powiem tak " daje radę "
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Nie uszkodzi - tylko aplikuj go z umiarem
Ostatnio koledze naprawiałem ścieżki .... specjalny pisak do poprawy ścieżek , linijka i ogrzewanie zaczęło znów działać - więc i u siebie możesz coś takiego wykonać -jak masz już zwalone ścieżki
Ostatnio koledze naprawiałem ścieżki .... specjalny pisak do poprawy ścieżek , linijka i ogrzewanie zaczęło znów działać - więc i u siebie możesz coś takiego wykonać -jak masz już zwalone ścieżki
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Użytkownik
- Kontakt:
doggie, każdy tar&glu remover powinien dać sobie radę z naklejkami i klejem.
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM