Witam,chciałbym zapytac o dużą zaślepkę schowka bagażnika,otóż fabrycznie mam taka wnękę
Uploaded with ImageShack.us
Kupiłem na allegro taką tapicerkę z myslą że przełożę klapkę i bedzie wszystko grało no okazuje się za ta klapka jest przymocowana na stałe.
Czy do mojej tapicerki jest oryginalna klapka czy muszę przekładać cała tapicerkę.
Tapicerka z allegro.
Uploaded with ImageShack.us
Klapka schowka w bagażniku.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
cała tapicerke najlepiej zmien, to z 10 min roboty,musisz odkrecic tylko ten czarny uchwyt widoczny na zdjeciu (2srubki) + uchwyt na gasnice (2 srubki), reszta jakoś powinna zejść, wiem bo robiłem u siebie
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
przeloz cala tapicerke to chwila roboty
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- Krzychu_14
- PASSAT B5 FL
- Auto: Passat BB5 FL
- Silnik: AVB
Re: Klapka schowka w bagażniku.
nie,do tej tapicerki nie ma klapki, jedyne wyjście to przełożenie całej tapicerki
czyli na tą co zakupiłeś na allegro
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ja przełożyłem ale lepszym rozwiązaniem jest przekładka całej tapicerki...ja montowałem "drzwiczki" do swojej tapicerki dlatego że z ori tapicerki od "drzwiczek" niewiele zostało. Da się to zrobić, ale mając całą tapicerkę zdecydowanie nie polecam.
-
- Nowicjusz
Cześć, pozwolę się podpiąć pod ten temat, mam pytanie co do tych drzwiczek, posiadam takowe tylko że brak w nich tych dwóch zamknięć, idzie je gdzieś osobno dostać czy trzeba całą tapicerkę kupić?