Witam,
Panowie może ktoś podpowie jak odkręcić ten siłownik od blachy, chodzi o taki jak w linku : http://allegro.pl/vw-golf-4-iv-silownik ... 74389.html.
Przykręcony jest takimi jakby "bolcami" które są sześciokątne, nie mogę tych "bolców" nijak ruszyć, ani odkręcić, ani podważyć.
Może ktoś to robił i podzieli się informacją.
pozdrawiam
jameess
Siłownik klapki wlewu benzyny golf 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Haki , tyle to i ja potrafię, wiesz to napisz, albo zadaj sobie trud i poprzeglądaj to co zaznaczyłeś, bo tam nie ma odpowiedzi na moje pytanie.
Podważasz łby tych pseudo kołków i wychodzi .... Wkrętak plaski - ale z cienką końcówką ... albo jakiś nożyk ....
Nie jest to przykręcone - bo kołki nie mają gwintu ...
Nie jest to przykręcone - bo kołki nie mają gwintu ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
za pomoca np kombinerek zciskasz ten szesciokatny bolec i robisz pol obrotu jeden a pozniej drugi i przesowasz caly silownik w bok i elegancko schodzi a jak sciagniesz to juz bedziesz wiedzial o co chodzi
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- Marek
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV Pacific
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jameess, pewnie już sobie poradziłeś z tym ale ja dodam od siebie dla tych którzy trafią z tym problemem na ten temat, że te sześciokątne bolce odkręca się w prawo...