Witam. Mam pytanko. Chodzi o golfa IV 3D. Jak przechylam oparcie fotela przedniego to powinien on jechać na szynach przód tył żeby było więcej miejsca do wsiadania? Pytam bo kidyś w puncie i u kolegi w a3 takie coś było a u mnie w golfie nie ma i wydaje mi się to dziwne.
I jeszcze jedno. Podczas sprzątania w samochodzie zahaczyłem odkurzaczem o przewód idący do fotela pasażera i świeci mi teraz kontrolka od poduszek. Da rade coś samemu z tym zrobić czy muszę jechać pod komputer?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Przesuwanie foteli 3D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przesuwanie foteli 3D
Na szynach to nie pojedzie , samo oparcie idzie do góry i do przodu , oczywiście zależy od wersji foteli , ja w recaro tak mam . Z poduchą to pod kompa , inaczej nie wyłączysz tej ikonki
Przesuwanie foteli 3D
u mnie przy otwieraniu fotela jest tak jakby tylko na jednm zawiasie i tylko tak sie otwiera. już sam nie wiem.
ale dzięki za odpowiedź
ale dzięki za odpowiedź
-
- Forum Master
Przesuwanie foteli 3D
To zależy od fotela, w jednych jest taka opcja a w drugich nie ma.dawid6693 pisze:Jak przechylam oparcie fotela przedniego to powinien on jechać na szynach przód tył żeby było więcej miejsca do wsiadania?