Otoz musze kupic schowek i mam problem bo nie wiem ktory...jak ogladam allegro to mozna powiedziec ze sa tam 2 rodzaje.Jedne schowki maja na tej bocznej sciance co dochodzi do panela srodkowego taki odstajacy uchwyt a inne znowu tego uchwytu nie maja....i teraz nie wiem jaki musze kupic, czy moze wszystki powinny miec a te ktore nie maja to sa polamane??? Podpowiedzcie mi cos
moze zilustruje o co mi chodzi, na 2 zdjeciu widac taki odstajacy uchwyt
http://allegro.pl/schowek-pasazera-vw-g ... 48794.html" onclick="window.open(this.href);return false;
schowek w mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
schowek w mk4
te które nie mają tego uchwytu to im sie urwał podczas demontażu (miejsce przykręcenia dostepne dopiero po demontażu tunelu środkowego tam gdzie masz popiołkę)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Pablo Corrado
- Forum Master
schowek w mk4
Jeśłi ten uchwyt jest ułamany, to w niczym nie przeszkadza.
Ja nawet z doświadczenia powiedziałbym, że pomaga - podczas montażu/demontarzu schowka jest mniej problemów z rozkręcaniem środkowej konsoli.
A schowek trzyma sie tak samo dobrze.
Ja nawet z doświadczenia powiedziałbym, że pomaga - podczas montażu/demontarzu schowka jest mniej problemów z rozkręcaniem środkowej konsoli.
A schowek trzyma sie tak samo dobrze.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
-
- Użytkownik
schowek w mk4
dzieki, czyli musze kupic z tym uchwytem. Mowisz ze to sie przykreca gdzies tam jak jest popielniczka?
Pablo czyli nie jest bardziej poluzowany w tym miejscu lub nie odstaje?
Pablo czyli nie jest bardziej poluzowany w tym miejscu lub nie odstaje?
schowek w mk4
ja mam urwany i dobrze, bo latwiej z demontazem, nie ma zadnych luzow, trzyma sie mocno na panelu srodkowym, do tego sruby. jesli chcesz sie bawic w rozbieranie deski to kup z tym uchwytem
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ