Wystajaca osłona poduszki pasazera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, posiadam golfa 4 1.9 tdi 2000r, kupilem go tydzien temu, zauwazylem kilka mankamentow wizualnych np. oslona poduszki pasazera na kokpicie wystaje od gornej strony. Gdy ja docisne jest na chwile ok i podczas jazdy znowu ok 1cm zaczyna wystawac. Jak to ukryc? Spotkal sie ktos z tym problemem? Z gory dziekuje za pomoc
Mozliwe ze odksztalcila sie podczas wybuchu poduszki. Musisz ja otworzyc (jest na wcisk) i lekko podgiac.
Re: Wystajaca osłona poduszki pasazera
Czyli poprostu wyciagnac oslone do gory? jak wystaje to pociagnac zeby wyszla calkiem? bezpieczne to bedzie?
wlasnie tylko najgorsze ze od dolu nie ma przerwy prawie a od goru moge palce wsunac prawie...
VenomTDI, mozesz wyjac schowek i wypchnac od srodka, tylko nie wiem czy warte to zachodu. Sprobuj wlozyc plaski srubokret owiniety izolacja zeby nie pokaleczyc deski. A od gory nie idzie?
EDIT:
Sprawdzilem teraz, mozna otworzyc zarowno od gory jak i od dolu, wiec smialo atakuj ze strony, z ktorej odstaje.
EDIT:
Sprawdzilem teraz, mozna otworzyc zarowno od gory jak i od dolu, wiec smialo atakuj ze strony, z ktorej odstaje.
ok super, otworzylem i wlozylem od nowa ale jak zaloze i przesune ja lekko w gore bardziej zeby we wreby gorne weszlo to dolna szpara jest razaca a jak w dol to gora wystaje za bardzo;/ Idzie jakos odginac to czy cos?
Tak jak pisalem, jest odksztalcona i musisz dopasowac poprzez jej podginanie.
czy jak ja nacisne palcami nie zrobi sie zadna smuga czy rysa przegiecia czy cos?