Panel ogrzewania wnetrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Panel ogrzewania wnetrza
Witam posiadam golfa z 99 ze sterownikiem manualnej klimy. Pod srodkowym wskaznikiem sa dwa male przyciski AC i zaokraglona strzalka. Przycisk AC dziala a ten drugi nie nawet sie nie podwietla. Da rede ewentualnie wymienic sam przycisk?? Czy wymienic caly sterownik.
Panel ogrzewania wnetrza
A czy na pewno jest popsuty u mnie mozna go wcisnac i sie podswietla dopiero jak jak zmienie pokretlem kierunek nawiewu z szyby na kazdy inny. A z tego co sie orientuje to przycisk od wewnetrznej cyrkulacji powietrza
Panel ogrzewania wnetrza
Zastosuje to co mi podpowiedziales jutrzejszego dnia. Niewiem dlaczego ale kiedys znajomy mi powiedzial abym nie wlaczal tej cyrkulacji. Co bylo tego powodem niemam pojecia. Poza tym problem z parowaniem szybek juz przy -5 wewnatrz skrobanko.
Panel ogrzewania wnetrza
sybelrolf, Właśnie dlatego zamarzły bo pewnie V71 jest uwalony .. ale przyczyn może być wiele
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: Panel ogrzewania wnetrza
Qto pisze:Haki, od kiedy w ręcznej klimie występuje V71 ?
UPS
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Panel ogrzewania wnetrza
Sprawdzilem dzis cyrkulacje w aucie i dziala bez problemu. Zastosowalem sie do opowiedzi "power3". Z parowaniem szyb z czasem dojde do przyczyny.