drzwi obijaja nadwozie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
drzwi obijaja nadwozie
witam mam problem z obitym nadwoziem przez drzwi ktore moim zdaniem chodzą za lekko i trzaskaja odbiły lakier. obstawiam zużyte uszczelki ale może ktoś zna sposob aby drzwi zamykaly sie z wiekszym oporem?
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Re: drzwi obijaja nadwozie
Tak jak wyżej - regulacja drzwi, ewentualnie wymiana górnego zawiasu. Zrób zdjęcie to się wyjaśni.maj0nez pisze:daj foto ale po mojemu to masz źle drzwi ustawione
drzwi obijaja nadwozie
ok, jakie zdjecia mam wykonać ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
drzwi obijaja nadwozie
zrób fotkę szczeliny między tylnymi a przednimi drzwiami, na górze i na dole, tak żeby porównać szczelinę tak jak kolega wyżej napisał.
Zrób sobie jeszcze taki test... złap drzwi i próbuj nimi ruszać góra/dół. U mnie jak uszkodzony był górny zawias to wyczuwalny był luz drzwi góra dół właśnie.
Zrób sobie jeszcze taki test... złap drzwi i próbuj nimi ruszać góra/dół. U mnie jak uszkodzony był górny zawias to wyczuwalny był luz drzwi góra dół właśnie.
-
- Forum Master
drzwi obijaja nadwozie
to nie drzwi ... to uszczelki wycierają --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=276534" onclick="window.open(this.href);return false;
drzwi obijaja nadwozie
Poolak2006 chyba tak bo uszczelki poprzecierane są. drzwi nie latają nie ruszają sie. obicia są na kazdej furtce. a gleba skrecona juz od 4 lat i jest lekki beton.