Sierpy Nakładki G60 od zwykłych różnica?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dobra na spokojnie kiedy tam znajdź miarkę i zmierz, ja jutro zmierzę swój sierp i zobaczymy
ZALEK, 6,5 na górze przy mierzeniu dla pionu między najszerszymi punktami.
czyli tyle ile mierzyłeś kartką dobra 6.5 cm niech będzie dla potomnych, podaj jeszcze szerokość tylnej nakładki, a ja jutro zmierzę swoje gti i zobaczymy w końcu jak to jest o ile są węższe od G
ZALEK, tylne ja mam chyba zwykłe, nie G. Taka przypadłość Country.
ZALEK, ja mierzylem tak jak na zdjeciach i przod ma 7cm ,a tyl ok 5.7 cm
jhosef, ja tez mam z country kpl.i jest taki sam jak w g60 nawet tyl ,a dla pewnosci ,jesli masz tak podcieta oryginalnie dokladke to jest to z g60
sory za jakosc zdjec ,a i tylne zadkola w g60 tez sa inne jak w zwyklym mk2,dlatego ten sierp jest tez podciety ale to da rade spokojnie ogarnac
jhosef, ja tez mam z country kpl.i jest taki sam jak w g60 nawet tyl ,a dla pewnosci ,jesli masz tak podcieta oryginalnie dokladke to jest to z g60
sory za jakosc zdjec ,a i tylne zadkola w g60 tez sa inne jak w zwyklym mk2,dlatego ten sierp jest tez podciety ale to da rade spokojnie ogarnac
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Ja mierzyłem w pionie jak pisalem. Wydaje mi się, że ccountry ma inn numer tylnych w etka. Musiałbym to jeszcze sprawdzić.
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
wiecie już czy nie, bo mam przody i tyły od G to przy okazji mogę zmierzyć
ale co masz zmierzyc ,jak dwa posty wyzej wszystko widac
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Sierpy GTI 4.5 cm przód , ok. 4.2cm tył czyli mamy znacznie mniej od G60 gdzie przód to ok 7cm a tył 5.7cm
Re: Sierpy Nakładki G60 od zwykłych różnica?
ODgrzewam!
Panowie a jakie przeróbki trzeba zrobić, żeby zmieściły się sierpy G60 do zwykłej mk2 5d ?
Na allegro jest aukcja zamienników: http://allegro.pl/nakladki-na-blotniki- ... 94746.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Dodatkowo czy muszę kupić też progi: http://allegro.pl/nakladki-na-progi-l-p ... 93781.html" onclick="window.open(this.href);return false; żeby to wszystko siadło i się zgrało?
Dzięki za pomoc!
Zrobiłem SWAP vr6 i mi się koła nie mieszczą na gumie 195/50/15 .....
Panowie a jakie przeróbki trzeba zrobić, żeby zmieściły się sierpy G60 do zwykłej mk2 5d ?
Na allegro jest aukcja zamienników: http://allegro.pl/nakladki-na-blotniki- ... 94746.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Dodatkowo czy muszę kupić też progi: http://allegro.pl/nakladki-na-progi-l-p ... 93781.html" onclick="window.open(this.href);return false; żeby to wszystko siadło i się zgrało?
Dzięki za pomoc!
Zrobiłem SWAP vr6 i mi się koła nie mieszczą na gumie 195/50/15 .....
Pewnie już to dawno wiesz ale numer jest ten sam.jhosef pisze:Wydaje mi się, że ccountry ma inn numer tylnych w etka. Musiałbym to jeszcze sprawdzić.
Nie musisz ale bez progów będzie wyglądać co najmniej dziwnie.plasma555 pisze:Dodatkowo czy muszę kupić też progi (...) żeby to wszystko siadło i się zgrało?
Co do przeróbek to inny jest błotnik i zakole właśnie po to żeby weszło większe koło bez ocierania, do pełni szczęścia potrzeba zakola i wyciąć kawałek błotnika. Te zamienniki mogą być ciekawe, sam nawet bym zaryzykował bo 100 to nie 1800, chyba że totalnie nie pasują.
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
tak tylkojesli sie nie myle te zamenniki to nie sa G60 tylko zwykle GTI ,goscie z ogloszenia sa z lublina i chcialem podjechac zobaczyc ,ale niestety nie maja oni tego na stanie w magazynie tylko posrednicza ...
Podobno slabo te zamienniki siadaja na auto
Podobno slabo te zamienniki siadaja na auto
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
też słyszałem, że ni hu nie chcą dobrze leżeć,ale z braku laku magik od plastiku może coś z tego zrobi,zawsze taniej niż jeden sierp 100 ojro