Odklejona uszczelka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Odklejona uszczelka
Witam
Panie i Panowie mam pytanie,odkleiła mi się uszczelka wszystko jest widoczne na zdjęciach,próbowałem to przykleić (bez demontażu)klejem kontaktowym firmy boll ale nie trzyma.Proszę o jakieś wskazówki jakim klejem , czy demontować z auta , czy nowa uszczelka mnie ratuje.
Panie i Panowie mam pytanie,odkleiła mi się uszczelka wszystko jest widoczne na zdjęciach,próbowałem to przykleić (bez demontażu)klejem kontaktowym firmy boll ale nie trzyma.Proszę o jakieś wskazówki jakim klejem , czy demontować z auta , czy nowa uszczelka mnie ratuje.
-
- Ma gadane
Odklejona uszczelka
najlepiej udac sie na zlom dorwac tam z jakiegos goferka i przelozycdo siebie najtansza forma wymiany
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Odklejona uszczelka
ja kleiłem kropelką ale małe odcinki po 4-5cm i na razie trzyma.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odklejona uszczelka
Panowie przykleiłem na kropelce i trzyma + dla marcinek84, .Ale za uszczelką i tak się rozglądnę a orientuje się ktoś jak tą całą uszczelkę zaciągnąć z auta.
Re: Odklejona uszczelka
nie prawda. to nie jest jeden element. uszczelka jest klejona do listy dachowej seryjnie. jak się urwie to widać żółte ślady kleju. ja w to miejsce nałożyłem delikatnie kleju do szyb czarnego i na taśmie do dachu zostawiłem na jeden dzień. po odklejeniu benzyna ekstrakcyjna czyścisz i bajka. ja tak mam i mogę polecićjhosef pisze:Do wymiany. Tego raczej nie przykleisz. To jest jako jeden element.
Odklejona uszczelka
Fajnie, tylko klej do szyb za darmo nie jest. Jak mam kupić za kilkadziesiąt zł klej do szyb to jednak wolę kupić drugą listę.RapStyle pisze:nie prawda. to nie jest jeden element. uszczelka jest klejona do listy dachowej seryjnie. jak się urwie to widać żółte ślady kleju. ja w to miejsce nałożyłem delikatnie kleju do szyb czarnego i na taśmie do dachu zostawiłem na jeden dzień. po odklejeniu benzyna ekstrakcyjna czyścisz i bajka. ja tak mam i mogę polecić
Przyklejałem na kleje do gumy i trzymało to średnio.
Re: Odklejona uszczelka
Na klej do szyb trzyma super i wiele osób ma go w domu... Klej do szyb na allegro to wydatek koło 30zł z wysyłką. I masz dużą tubkę, wtedy możesz sobie też coś innego kleić np sierpy po wycięciu nadkoli do samochodu. On ma wiele zastosowań. Przede wszystkim jest mocny i uszczelnia Poza tym wtedy odchodzi Ci operacja zdjęcia tej listwy i możliwość jej zniszczeniajhosef pisze:Fajnie, tylko klej do szyb za darmo nie jest. Jak mam kupić za kilkadziesiąt zł klej do szyb to jednak wolę kupić drugą listę.RapStyle pisze:nie prawda. to nie jest jeden element. uszczelka jest klejona do listy dachowej seryjnie. jak się urwie to widać żółte ślady kleju. ja w to miejsce nałożyłem delikatnie kleju do szyb czarnego i na taśmie do dachu zostawiłem na jeden dzień. po odklejeniu benzyna ekstrakcyjna czyścisz i bajka. ja tak mam i mogę polecić
Przyklejałem na kleje do gumy i trzymało to średnio.