w to miejsce
wpadl mi rysik od nawigacji. Jak go teraz wyjac gdzie on moze byc ?
szczelina miedzy oknem a kokpitem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak ma jakąś część metalową w sobie - to mocnym magnesem wyciągniesz .... albo jakiś haczyk z drucika i jazda .... a wpaść mógł za deskę ot co
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
nie ma metalu to zwykly rysik. Nawet go nie widac bo to miejsce jest ciezko dostepne i nie widoczne za dobrze... nie mam pomyslu jak tam spojrzec bede musial lusterko przylozyc i jakiegos odbicia szukac..
Bayern ist Meister
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
między deskę a szybę na upartego da radę wcisnąć palce...także powoli...i jak wyczujesz rysik to zastanów się jak go złapać żeby nie pchnąć głębiej...jak nie wyczujesz to zostaje trochę szatańskiej jazdy i szukanie rysika na dole...albo deska w dół
czy pozostawienie tam rysika nie jest niebezpieczne ? mam 2 taki rysik wiec strata tego mnie nie boli, tyle ze nie chcialbym nic tam zmajstrowac w aucie - glownie dlatego chcialbym zeby bylo czysciutko i bez nierposzonych gosci
Bayern ist Meister
nie jest .. załatw sobie kawałek lusterka - nawet zbite - połącz to na kawałku druta --- i zobacz , może namierzysz rysik ... a jak nie - to wpadł za parapet i tyle go zobaczyszczy pozostawienie tam rysika nie jest niebezpieczne ?
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google