Błotnik GL a GT Golf II. Różnica.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Maciek_Pieron
- Mały gagatek
Witam wszystkich serdecznie.
Mam do Was pytanie. Posiadam Golfa II z 1992 roku. Mam zgnity błotnik z lewej strony z przodu. Mam wersję GL, ale trochę przerobioną, która ma błotniki od GT. Jaka jest i czy wogóle jest różnica między błotnikami w wersjach GL a GT. Nie wiem czy mam kupić błotnik od GL za 50 zł. czy od GT za 80 zł. Kupiłem już tak przerobione auto.
Pozdrawiam.
Mam do Was pytanie. Posiadam Golfa II z 1992 roku. Mam zgnity błotnik z lewej strony z przodu. Mam wersję GL, ale trochę przerobioną, która ma błotniki od GT. Jaka jest i czy wogóle jest różnica między błotnikami w wersjach GL a GT. Nie wiem czy mam kupić błotnik od GL za 50 zł. czy od GT za 80 zł. Kupiłem już tak przerobione auto.
Pozdrawiam.
Moim zdaniem nie ma żadnej różnicy , GT to wersja wyposażenia , buda jest taka sama jak w GL
Ja mam np Passata GT i nie widzę różnicy od zwykłych raczej tak jak kolega pisał kwestia silnika i wyposażenia
błotniki w GT i GL są takie same. jedynie moga się różnić ze na jednym masz te plastikowe nakładki (sierpy) a na innym nie.
- Maciek_Pieron
- Mały gagatek
Aha. A jak wygląda sprawa z błotnikami w wersjach CL i GT? Też nie ma różnicy? Dlaczego Waszym zdaniem błotniki do GT są droższe niż do Cl GL?
A jak myślisz, dlaczego manetka mfa od gti xx jahre jest droższa na allegro od manetki mfa z GT? zapewniam cię że nie ma żadnej różnicy między nimi
MK3 ADZ->AGU
- Maciek_Pieron
- Mały gagatek