Lusterko fotochromatyczne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
czarny kabel masa, biały +. Zasłonić tylny czujnik (ten od szyby), w przedni dać światło
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
witam
sorry za odkop ale nie widzę sensu zakładania nowego tematu.
sprawa tyczy się jak w temacie lusterka fotochromatycznego
moje się rozlało. zwykłe lusterko fotochromatyczne bez przycisków z czujnikiem deszczu, który i tak nie działa.
mam zamiar kupić używane lusterko na allegro
znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/lusterko-vw-passat-b5 ... 52087.html" onclick="window.open(this.href);return false;
czy podejdzie do mojej Bory 1999?
sorry za odkop ale nie widzę sensu zakładania nowego tematu.
sprawa tyczy się jak w temacie lusterka fotochromatycznego
moje się rozlało. zwykłe lusterko fotochromatyczne bez przycisków z czujnikiem deszczu, który i tak nie działa.
mam zamiar kupić używane lusterko na allegro
znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/lusterko-vw-passat-b5 ... 52087.html" onclick="window.open(this.href);return false;
czy podejdzie do mojej Bory 1999?
podejść podejdzie tylko po co ci homelink? bo chyba od niego są 4 przyciski pod i dodatkowa wtyczka
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
-
- Forum Master
- Auto: Bora kombi Highline
- Silnik: ARL
Dwa pytanka:
1. Czy są lusterka fotochromatyczne bez czujnika deszczu, a jak nie to czy montując takie wystarczy nie podłączać czujnika deszczu i będzie okej?
2. Czy da się takie lustro rozłożyć do malowania obudowy (bo ciężko znaleźć czarne)?
1. Czy są lusterka fotochromatyczne bez czujnika deszczu, a jak nie to czy montując takie wystarczy nie podłączać czujnika deszczu i będzie okej?
2. Czy da się takie lustro rozłożyć do malowania obudowy (bo ciężko znaleźć czarne)?
Moja Borka Variant:
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
Skrzak, w dziele giełda widziałem czarne lustro i daszki ,,,,
Nie musisz podłączać pod czujnik deszczu bo to tylko sterowanie wycieraczkami
Nie musisz podłączać pod czujnik deszczu bo to tylko sterowanie wycieraczkami
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- ArturSkarland
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam,
Rozlało mi się lusterko fotochromowe w Golfie IV 2001 r, nr 890857511L.
Pytanie czy każde lusterko forochromowe od Golfa V i Passata B5 będzie bez problemu pasowało na stopkę przy szybie?
Dodam że mam czujnik deszczu.
Na pierwszej stronce jest o lusterkach z nr 3B0857511H i 3B0857511G. Moje ma końcową literę L.
Z których aut założę takie lusterko wg. etki bez przeróbek tej stopki?
Rozlało mi się lusterko fotochromowe w Golfie IV 2001 r, nr 890857511L.
Pytanie czy każde lusterko forochromowe od Golfa V i Passata B5 będzie bez problemu pasowało na stopkę przy szybie?
Dodam że mam czujnik deszczu.
Na pierwszej stronce jest o lusterkach z nr 3B0857511H i 3B0857511G. Moje ma końcową literę L.
Z których aut założę takie lusterko wg. etki bez przeróbek tej stopki?