Błotniki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Błotniki
jest jeszcze opcja taka żeby znaleźc orginał i ew dospawac reparaturke dolnego rantu, wiadomo koszt rosnie bo trza calosc lakierować zeby to wyglądało ale przynajmniej szczeliny będą ładnie zgrane.
Jednak z drugiej strony na jednym aucie jest idealnie a czlowiek przykreci do innego i juz nie to. Zwi3rzu, moze zaryzykuj z zamiennikiem i przymierz a nóż trafisz wmiare pasujący
Jednak z drugiej strony na jednym aucie jest idealnie a czlowiek przykreci do innego i juz nie to. Zwi3rzu, moze zaryzykuj z zamiennikiem i przymierz a nóż trafisz wmiare pasujący
>>>>>White GL by Stary<<<<
- mariusz325
- Mały gagatek
Błotniki
stary, tęż myślałem o tym lecz w mojim przypadku to odpada ponieważ ta reperaturka ok,ale mi go też zjadło jak otworzysz drzwi to w tej szparze masz go przykręcony i tam.A reperaturka tego nie posiada.
Błotniki
stary, Tak tez poczynie:)
[img]<a%20href=http://zapodaj.net/10d969c846b9.jpg.htm ... 263.JPG</a>[/img]
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Błotniki
Też to przerabiałem...reperaturki wróciły do sklepumariusz325 pisze:mi go też zjadło jak otworzysz drzwi to w tej szparze masz go przykręcony i tam.A reperaturka tego nie posiada.
- Quintus
- Użytkownik
- Auto: Dodge Durango SLT
Błotniki
W moim starym golfie zakładałem takie, cięzko spasować, dla wymagającego - niemożliwe. "Fachowiec" który mi je malował, poprawiał spasowania chyba ze 4 razy a i tak nie dało się tego zrobić, a to przy lampach, a to przy zderzaku, a to poniżej maski, a to drzwi obcierają. Wg mnie to lepsza opcja niż próchno wysypujące się progiem, ale przy sprzedaży nasłuchasz się od forumowych doradzaczy, ile to twój samochód miał dzwonów przodem
Błotniki
święte słowaQuintus pisze:ale przy sprzedaży nasłuchasz się od forumowych doradzaczy, ile to twój samochód miał dzwonów przodem
>>>>>White GL by Stary<<<<
Re: Błotniki
Cena moim zdaniem zaporowa...dlatego licze jeszcze ze ktos montowal jakis zamiennik i poda konkret ze podpasowal bez problemu i nie jest cienki jak papier.MaciekVW pisze:ponoć a ASO są dostępne, jedyne 600 PLN sztuka, zastanawiam się nad kupnem bo sam muszę wymieniać
[img]<a%20href=http://zapodaj.net/10d969c846b9.jpg.htm ... 263.JPG</a>[/img]
- mariusz325
- Mały gagatek
Re: Błotniki
za 6 stówek kolego to se 7 błotników kupisz i masz z czego wybrać niż dać 600 za jeden i myśleć że będzie okMaciekVW pisze:ponoć a ASO są dostępne, jedyne 600 PLN sztuka, zastanawiam się nad kupnem bo sam muszę wymieniać
i to czy dam 70 czy 700 to i tak cza kombinować aby było dobrze i tak.