jak w temacie czy nie ma problemu z przelozeniem mat grzewczych z polkubelkowych foteli po lifcie do recaro tez z mk4 .
czy wszystko pasuje tak jak powinno?
recaro, a polkubelki przełozenie maty grzewczej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Nie będzie problemu z przełożeniem ... P&P
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
może być tak, że będziesz musiał spruć tapicerkę - niestety w niektórych fotelach mata jest przyklejona do gąbki a w innych wszyta w tapicerkę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Kolego ja to mam za sobą
Oczywiście trzeba poszycie zdjąć i już mówie że w normalnych fotelach to pikuś a w Recaro tragedia
Maty mam założone w Recaro i grzeją jak powinny Także do zrobienia ale trzeba sie pomęczyć. Mnie jakoś na przekładke jednego fotela zeszło 2-3h albo dłużej.
Oczywiście trzeba poszycie zdjąć i już mówie że w normalnych fotelach to pikuś a w Recaro tragedia
Maty mam założone w Recaro i grzeją jak powinny Także do zrobienia ale trzeba sie pomęczyć. Mnie jakoś na przekładke jednego fotela zeszło 2-3h albo dłużej.
Trzeba wyciąćw matach dodatkowe dziury na spinki z poszycia Recaro i część górną nieco przerobić.