Witam, mam taki problem że ktoś mi zrobił nie fajnego psikusa:/ Drodzy koledzy co z tym zrobić, żeby to jakoś wyglądało, oczywiście chce to zrobić samemu?
http://img638.imageshack.us/img638/5444/dsc00870p.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pękniety tylni zderzak
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pękniety tylni zderzak
Ostatnio zmieniony śr wrz 14, 2011 10:31 przez Golf4ista, łącznie zmieniany 1 raz.
+
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Pękniety tylni zderzak
Przymaluj to zaprawką w kolorze i daj sobie spokój, Naprawa to koszt 300 - 400 PLN, więc czy warto dla takiej pierdóły?
Przecież nie zardzewieje.
Przecież nie zardzewieje.
Pękniety tylni zderzak
Przy takiej cenie naprawy to bardziej opłaca się szukac używki w kolorze i dobrym stanie...stonefree pisze:Przymaluj to zaprawką w kolorze i daj sobie spokój, Naprawa to koszt 300 - 400 PLN, więc czy warto dla takiej pierdóły?
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Pękniety tylni zderzak
Ewentualnie możesz też spróbować podgrzać to opalarką, wyprostować i potem silikonem na gorąco pokleić i oszlifować. Na koniec jakimś lakierem do zaprawek psiknąć pod kolor żeby się w oczy nie rzucało i chyba tyle, bo profesjonalna naprawa to tak jak kolega .stonefree, napisał
Pękniety tylni zderzak
Jak widzę na zdjęciu to to jest wklęśniete do środka tylko? Jak tak to nie ma problemu(co innego jak by było inaczej), można to zrobić na kilka sposobów m.in. tak jak pisał guziolek, podgrzać, wypchnąć, przyszpachlować i zamalować, drugi to np: wyciąć ten wgnieciony kawałek i samemu dobra lutownicą sobie to wspawać i potem odrobina szpachli i lakier i nie ma śladu, ja zaślapiałem u siebie wycięcia po haku i inne takie pierdołki więc wiem z doświadczenia podglądowe foto proszę :