Licznik golf 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Licznik golf 4
Witam wszystkich użytkowników ,mam problem z moim licznikiem ponieważ nie dziala kasowanie stanu kilometrów dziennych z tego co wiem jest to czeste.Moje pytanie polega na tym czy wie ktos jak to naprawic zastapic czyms mocniejszym zeby wytrzymalo dluzej, i jak rozebrac licznik bo z tego co znalazlem na necie to trzeba zlapac wskazówki i krecic w lewo ale nei wiem czy to prawda, i czy wogole trudno jest to zlozyc z powrotem z gory dziekuje za odpowiedz
Licznik golf 4
poszukaj kolego
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Licznik golf 4
Moze bylo ale nie moglem znalesc:( jednak sobie poradzilem przy odrobinie checi i umiejetnosci majsterkowicza udalo sie zrobic
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Licznik golf 4
pewnie dlatego regulamin mówi o precyzowaniu tematów ...jeżeli wpisujesz w szukajkę "licznik golf 4" to może być ciężko znaleźć odpowiedni tematFrycuzaw pisze:Moze bylo ale nie moglem znalesc
Wskazówkami kręcisz i jednocześnie ciągniesz do siebie...później przy zakładaniu kręcąc w lewo ustawiasz je na swoim miejscu - czasami jest potrzebna poprawka, dlatego lepiej nie skręcać licznika tylko podłączyć i zobaczyć jak się wskazówki zachowają.