Emblematy GTD w błotnik, jak zabezpieczyć przed kradzieżą?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- czarnyblack
- Użytkownik
Witam.
Jakies smieciuchy ukradly mi dwa emblematy GTD z blotnika w golfie mk2, bo samochod postal o jedna noc za dlugo w Mielnie i taki oto efekt. Wracajac do tematu, jak sie ustrzec przed takim czyms na przyszlosc? Na klej, to chyba niebardzo, bo jak beda wyciagac na chama to lakier porysuja, i tak troche porysowali, ale nieduzo. Macie jakis sprytny pomysl?
Jakies smieciuchy ukradly mi dwa emblematy GTD z blotnika w golfie mk2, bo samochod postal o jedna noc za dlugo w Mielnie i taki oto efekt. Wracajac do tematu, jak sie ustrzec przed takim czyms na przyszlosc? Na klej, to chyba niebardzo, bo jak beda wyciagac na chama to lakier porysuja, i tak troche porysowali, ale nieduzo. Macie jakis sprytny pomysl?
http://www.youtube.com/watch?v=PgGr6pqjkLk Mój dziadek
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
czarnyblack, Obawiam się że nic nie wymyślisz. Jak nie wyciągną to go zniszczą a przy okazji błotnik i może jeszcze coś ze złości
- ppiinneekk
- Ma gadane
Mam takie emblemaciki, raczej nie będzie Ci chciał takiego czegoś nikt ukraść, tak mi się wydaje.
Jak narazie moich nikt nie rusza
mój były golf mk2, cult style, rost;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=412960" onclick="window.open(this.href);return false;
- barteKKK03
- V.I.P.
ppiinneekk uwierz że kradną praktycznie wszystkie emblematy... zawsze taki łepek na piwo zarobi, a to tylko chwila wyciągnąć jakiś znaczek
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czarnyblack, skutecznie to raczej nie zabezpieczysz - cale auto buchną jak będzie potrzeba
Możesz jedynie kombinować tak żeby w razie kradzieży emblemat musiał ulec uszkodzeniu...wtedy złodziej się nie nacieszy. Tylko wiadomo, że są minusy takiego rozwiązania...trafi się baran to porysuje auto albo opony przebije - ogólnie coś zniszczy ze złości
Możesz jedynie kombinować tak żeby w razie kradzieży emblemat musiał ulec uszkodzeniu...wtedy złodziej się nie nacieszy. Tylko wiadomo, że są minusy takiego rozwiązania...trafi się baran to porysuje auto albo opony przebije - ogólnie coś zniszczy ze złości
Źle Ci się wydaje...w tym roku na Manii jakaś plaga była, mnóstwo znaczków i emblematów zginęłoppiinneekk pisze:Mam takie emblemaciki, raczej nie będzie Ci chciał takiego czegoś nikt ukraść, tak mi się wydaje.
- ppiinneekk
- Ma gadane
hmm, no w sumie tak na piwo będzie miał.. u mnie narazie są także odpukać..
Mi narazie podwędzili kostki z wentylków
Mi narazie podwędzili kostki z wentylków
mój były golf mk2, cult style, rost;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=412960" onclick="window.open(this.href);return false;
- czarnyblack
- Użytkownik
Re: Emblematy GTD w błotnik, jak zabezpieczyć przed kradzież
Tylko mi wlasnie takie ukradli, tez jezdzilem pol roku i byl spokoj. Pare dni temu stwierdzili, ze sobie jednak pozycza i ich nie mam, ale fakt stal w takim zadupiastym miejscu. A jak poprzednicy pisali, na browar starczy.ppiinneekk pisze:Mam takie emblemaciki, raczej nie będzie Ci chciał takiego czegoś nikt ukraść, tak mi się wydaje.
http://www.youtube.com/watch?v=PgGr6pqjkLk Mój dziadek