Czerwony pasek drzwi bocznych w MKIV, BORA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Chciałbym dorobić sobie do drzwi bocznych bajer w postaci czerwonych bądź srebrnych elementów obicia drzwi bocznych. Na pewno wiecie o co mi chodzi.
Dołączam zdjęcie znalezione w necie gdzie zaznaczyłem o które miejsce mi chodzi.
Moje pytanie brzmi: czy te 2 elementy są ze sobą zespolone na stałe czy można je rozmontować, między wkleić te wykończenia a potem złożyć wszystko w całość?
Pozdrawiam.
Chciałbym dorobić sobie do drzwi bocznych bajer w postaci czerwonych bądź srebrnych elementów obicia drzwi bocznych. Na pewno wiecie o co mi chodzi.
Dołączam zdjęcie znalezione w necie gdzie zaznaczyłem o które miejsce mi chodzi.
Moje pytanie brzmi: czy te 2 elementy są ze sobą zespolone na stałe czy można je rozmontować, między wkleić te wykończenia a potem złożyć wszystko w całość?
Pozdrawiam.
Z tego co pamiętam to jest raczej całośc , jeśli chcesz tam dodac ozdobny pasek to klej i na wcisk , powinno się udać
- Pablo Corrado
- Forum Master
To są dwie osobne rzeczy. Sklejone od środka na ciepło.
Raczej tego nie rozbieraj, bo nie złożysz dokładnie do kupy-potem bdzie zgrzypieć i trzeszczeć.
Raczej tego nie rozbieraj, bo nie złożysz dokładnie do kupy-potem bdzie zgrzypieć i trzeszczeć.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Re: Czerwony pasek drzwi bocznych w MKIV, BORA
JacekB pisze:Witam.
Pozdrawiam.
Za chwil parę zrobię i wrzucę fotkę jak ja to u siebie zrobiłem .... może się spodoba ,, ocenisz
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... hilit=biza" onclick="window.open(this.href);return false; kupujesz bizę kaletniczą i przyklejasz 10min roboty
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=314122" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=314122" onclick="window.open(this.href);return false;
poolak2006, dzięki wielkie za te linki, już wszystko wiem co chciałem.
Przepraszam ,ze po takim czasie ... tak u siebie zrobiłem ...
Uploaded with ImageShack.us
Tył :
I kawałek środka ...
Tył :
I kawałek środka ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google