Woda w samochodzie..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- XzibitxX
- GermanStyle
Woda w samochodzie..
Leje mi sie woda do samochodu prawdobodbnie nie przez podwozie bo jest zdrowe progi tez.. Golf II 3d.. ktos mial taka sytuacje? zalany caly tylny dywanik od pasazera i lekko przedni..
- XzibitxX
- GermanStyle
Woda w samochodzie..
Nie mam foli w obydwoch drzwiach a tylko z jednej jest mokro.. od strony kierowcy niemam nawet tapicerki i jest sucho
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
Woda w samochodzie..
XzibitxX, Połamane podszybie ? Może leci Ci przez wentylator ? Ja miałem pęknięte podszybie i tak się właśnie lało do środka
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Woda w samochodzie..
Bo woda opływa po tapicerce od środkaXzibitxX pisze:od strony kierowcy niemam nawet tapicerki i jest sucho
Re: Woda w samochodzie..
Racja sprawdz plastikowe podszybie ja miałem popękane i w deszczowe dni zawsze była woda na podłodze od kierowcy i pasażera wymieńiłem ten plastik profilowany i jest sucho,sprawdz jeszcze odpływy wody w błotnikach po L i P stronie może są zapchane i woda nie może swobodnie odpływać na zewnątrz dlatego leci do środka.
Woda w samochodzie..
my tez mielismy problem z tym bo woda byla w srodku pod dywanikiem kierowcy.
zapchane podszybie tam bylo
zapchane podszybie tam bylo
- ralphkoza
- MAFIA PINGWINOWA
Woda w samochodzie..
sprawdź podszybie albo korek w podłodze ci poszedł miałem taki problem dosłownie tydzień temu podłoge też mam git a na korku sobie ciekło
RED VW TRAKTOR
Nie pomoże KONI kupa jak kierowca
Im Wolniej Jedziesz Tym Dłużej Cie Widzą !!!
Ps.sorki za błędy nigdy nie byłem dobry z j.polskiego
- XzibitxX
- GermanStyle
- XzibitxX
- GermanStyle
Woda w samochodzie..
Witam. Dziś miałem taka sama sytuacje. Wracałem z trasy i złapała mnie niezła burza z dużą ilością deszcze i cały przedni dywanik od strony kierowcy mokry jak bym z 5 litrów wody wylał a od strony pasażera suchutko. Czy może ktoś mi wytłumaczyć co i gdzie mam zobaczyć? Proszę o pomoc.
Woda w samochodzie..
sory ze post pod postem ale dzis rano rozebralem dywanik od strony kierowcy i bylo tam pelno wody ale zajuwazylem ze odpadl korek taki metalowy co jest pod pedalami czy przez niego mogla sie lac woda? A od spodu sa takie dziury centralnie pod kierowca i pasazerem czy tam nie powinno byc korkow? A dodam jeszcze ze w podszybiu nie bylo wody i te dziury w blotnikach byly puste. Sory za bledy pisze z telefonu. sory ze post pod postem ale dzis rano rozebralem dywanik od strony kierowcy i bylo tam pelno wody ale zajuwazylem ze odpadl korek taki metalowy co jest pod pedalami czy przez niego mogla sie lac woda? A od spodu sa takie dziury centralnie pod kierowca i pasazerem czy tam nie powinno byc korkow? A dodam jeszcze ze w podszybiu nie bylo wody i te dziury w blotnikach byly puste. Sory za bledy pisze z telefonu.