Czarne koncowki zderzakow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam.
A wiec mam taki problem w mojej borze malowane byly te czarne dokladki na dole zderzakow niestety ktos odwalil lipe i nie ladnie to wyglada.....jak najprosciej przywrocic orginalny wyglad czyli aby byly spowrotem czarne????
A wiec mam taki problem w mojej borze malowane byly te czarne dokladki na dole zderzakow niestety ktos odwalil lipe i nie ladnie to wyglada.....jak najprosciej przywrocic orginalny wyglad czyli aby byly spowrotem czarne????
-
- Nowicjusz
a czy nie da sie tego pomalowac na czarny matt struktura bo czytalem ze nie ktorzy tak maluja;)
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Pomalować możesz zawsze, ale czy nie lepiej robić to w kolor skoro już tak jest?
-
- Nowicjusz
Re: Czarne koncowki zderzakow
czarny mat moge sam sprayem polamowac a w kolor to juz chyba nie bardzo...??
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Czarne koncowki zderzakow
No w sumie może to i łatwiejsze, zwłaszcza jeśli kolor jest metallic. Tylko nie wiem jak to wyglądać będzie, czy na pewno lepiej...pawlik8919 pisze:czarny mat moge sam sprayem polamowac a w kolor to juz chyba nie bardzo...??
Za 150pln będziesz miał obydwie dokładki w oryginalnym stanie, a swoje zawsze możesz próbować tanio pogonić na alledrogo.
-
- Nowicjusz
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Zamienniki raczej nie, lepiej używki. Zamienniki są z abs'u a to się łamie przy byle puknięciu w krawężnik.
-
- Nowicjusz
oki dzieki za pomoc sprobuje najpierw pomalowac a jak wyjdzie lipnie to wymienie:)