Czy przerabiał ktoś fotele z wersji UK na Europe, czy jest w ogóle możliwość takiej przeróbki

Jeśli ma ktoś na zbyciu ładne komplecik z delikatnych kubełków ORI z highline to czekam na PW

Pozdrawiam i czekam na wskazówki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Widzę, że masz 5D. Więc jest możliwość przeróbki, polega na wyjęciu starych i włożeniu obydwu nowych foteli i po sprawiebruzdi29 pisze: Czy przerabiał ktoś fotele z wersji UK na Europe, czy jest w ogóle możliwość takiej przeróbki![]()
Tego fragmentu nie za bardzo rozumiem , może jestem wyjątkowo ciemny ale jednak ...guziolek pisze: Widzę, że masz 5D. Więc jest możliwość przeróbki, polega na wyjęciu starych i włożeniu obydwu nowych foteli i po sprawie
w większości przypadków oba fotele maja regulację wysokościbruzdi29 pisze:i fotel kierowcy ma po drugiej stronie regulacje wysokości,
Już spieszę z wyjaśnieniem. Chodziło mi o to, że nic się nie zmienia i nie przerabia, tylko P&P zakłada (jeśli nie jest to recaro jak napisał grg474) i to cała "przeróbka" czyli przełożeniebruzdi29 pisze:Tego fragmentu nie za bardzo rozumiem , może jestem wyjątkowo ciemny ale jednak ...guziolek pisze: Widzę, że masz 5D. Więc jest możliwość przeróbki, polega na wyjęciu starych i włożeniu obydwu nowych foteli i po sprawie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości