demontaz panelu środkowego bora/golf
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
witam wszystkich forumowiczow mam takie pytanie czy demontowal ktos panel srodkowy w borze lub w golfie iv poniewaz musze go wymienic i nie chce nic popsuc , dzieki za wszystkie rady . ponizej dodaje fotke o ktory panel dokladnie mi chodzi , pozdrawiam i dziekuje za wszytskieodpowiedzi
ale podpowiem --- przy nogach kierowcy i pasażera - masz 2 wkręty (TORX ) + 2 wkręty na wysokości drążka zmiany biegów - są pod zaślepkami ....
Następnie wyciągasz popielnik - odkręcasz wkręt .. wyciągasz i rozpinasz popielniczkę ...
W późniejszej fazie pozostaje ściągnięcie mieszka ... a właściwie to trzeba podważyć delikatnie tą plastikową obwódkę dookoła niego ....
Generalnie wszystko znajdziesz na forum ....
Następnie wyciągasz popielnik - odkręcasz wkręt .. wyciągasz i rozpinasz popielniczkę ...
W późniejszej fazie pozostaje ściągnięcie mieszka ... a właściwie to trzeba podważyć delikatnie tą plastikową obwódkę dookoła niego ....
Generalnie wszystko znajdziesz na forum ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- VWaldini81
- LDZ
Zapalniczki nie trzeba wyjmować. Jak odkręciłeś pod wkładem popielniczki śrubkę to w całości wyjdzie.
Re: demontaz panelu środkowego bora/golf
VWaldini81 pisze:Zapalniczki nie trzeba wyjmować. Jak odkręciłeś pod wkładem popielniczki śrubkę to w całości wyjdzie.
Dokładnie tak ... przecież też Ci o tym napisałem ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Ma gadane
- Kontakt: